..{ فع‘ــآآليـآآت المنتــدى }..



آخر 12 مواضيع
دعوة لنقاش تابع مسابقة اجمل موضوع
الكاتـب : شاعر الانسانية - آخر مشاركة : د/ عبد الله - مشاركات : 2 -
مسابقة اجمل موضوع
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 5 -
سئمت الصمت
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 4 -
الفرق بين الكسل والايمان
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 13 -
رأيك خير دليل
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 6 -
شاعر الأنسانيه مبارك الأشراف
الكاتـب : ساحر الأحزان - آخر مشاركة : شاعر الانسانية - مشاركات : 14 -
أيران وحرب الجرذان
الكاتـب : ساحر الأحزان - مشاركات : 12 -
واجب عزاء لأختنا لميـس في وفاه والدتها
الكاتـب : ساحر الأحزان - آخر مشاركة : طبيب الهوى - مشاركات : 16 -
أمل
الكاتـب : د/ عبد الله - آخر مشاركة : شاعر الانسانية - مشاركات : 7 -
حقائق لن يخبرك عنها احد ...يمكنك نشرها
الكاتـب : out off box - آخر مشاركة : أمير عسكر - مشاركات : 3 -
خطيئتي الكبرى .. قلم مهيب
الكاتـب : مهيب الركن . - آخر مشاركة : دمعه حائره - مشاركات : 11 -
ساحر الأحزان مع أعضاء بنات مصر في رمضان مع مـريم
الكاتـب : ساحر الأحزان - آخر مشاركة : مهيب الركن . - مشاركات : 4 -

الإهداءات


الارز بالبشاميل

قسم طبخ المأكولات والعجائن


إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم منذ /10-20-2010, 12:43 PM   #1

مشرفة الأخبار و الصحافة سابقا

 

 رقم العضوية : 54910
 تاريخ التسجيل : Oct 2010
 المشاركات : 4,796
 النقاط : simpaolo has a spectacular aura aboutsimpaolo has a spectacular aura aboutsimpaolo has a spectacular aura about
 درجة التقييم : 226
 قوة التقييم : 1

simpaolo غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
الارز بالبشاميل

هاى يا قمرات

المكونات

رز مطبوخ
معلقة زيت
فلفلة رومى مقطعة شرائح

بصلة صغيرة مفرومة


معلقة صلصة الطماطم

ملح
فلفل
بهارات

صوص بشاميل
معلقتين جبنة رومى (تركى) مبشورة



طريقة الحشوة


حطى معلقة الزيت فى حلة
اضيفى لها البصلة المفرومة و قلبى
اضيفى الحم المفروم (ممكن يكون عندك بواقى عصاج حطيها عادى)
اضيفى الملح و الفلفل و البهارات (قرفة-خلنجان مطحون ...الخ)
حطى الفلفلة الرومى و البسلة
ومعاهم عصير الطماطم
او لما يغلوا
وطى النار و سيبيهم شوية لغاية ما البسلة تستوى


1/8 كجم لحم مفروم 1/3 كوب بسلة 3/4 كوب عصير طماطم الطريقة
افردى نصف الرز فى الصينية و اكبسيه كويس

و صبى عليه الحشوة بالصوص بتاعها

افردى باقى الرز
حطى طبقة صوص البشاميل
حطى معلقتين الجبنة الرومى المبشورة و دخلى النار لمدة 10 - 15 دقيقة او لغاية ما الوجه يتحمر


منقول للذته







  رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدلالية (Tags)
الارز, بالبشاميل

« دجاج بالثوم والليمون | ورقة لحم »

الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 

Posting Rules
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
فطائر بالبشاميل محمد (رومانسى) قسم طبخ المأكولات والعجائن 13 12-26-2020 02:47 AM
معكرونة بالبشاميل عاشق الود قسم طبخ المأكولات والعجائن 2 12-14-2010 11:19 PM
فراخ بالبشاميل Oushty قسم طبخ المأكولات والعجائن 1 08-07-2010 07:41 AM
الكوسه بالبشاميل لوليتا المصريه قسم طبخ المأكولات والعجائن 13 05-22-2009 06:10 AM

مجلة الحلوة / مذهلة

الساعة الآن 01:31 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب

a.d - i.s.s.w


elMagic Style.Design By:۩۩ elMagic ۩۩