منتديات بنات مصر

منتديات بنات مصر (https://forums.banatmasr.net/)
-   قسم الحلويات (https://forums.banatmasr.net/f63/)
-   -   بسكوت النشادر بالشيكولاتة (تابع مسابقه مطبخك معانا ) (https://forums.banatmasr.net/msryat560346/)

mona ali 09-10-2016 01:05 AM

بسكوت النشادر بالشيكولاتة (تابع مسابقه مطبخك معانا )
 


بسكوت النشادر بالشيكولاتة

http://www.sally-fouad.com/wp-conten..._n-300x300.jpg

المقادير :


100 جرام زبدة صفراء طرية يوازي نصف كوب

100 جرام سكر بودرة يوازي ثلاث اربع كوب

بيضة ( بدرجة حرارة الغرفة)+ فانيليا

معلقة صغيرة ممسوحة نشادر

250 جرام دقيق يوازي كوبين

25 مل لبن يوازي ثمن كوب

معلقة كبيرة نشا

رشة ملح

1/2 ملعقة صغيرة ممسوحة بيكنج بودر


الطريقه :


1- يضرب الزبدة مع السكر حتى قوام كريمي ثم يضاف البيضة و النشادر و الفانيليا و يضرب ثم يضاف الدقيق

المخلوط بالبيكنج بودر بالتناوب مع اللبن حتى الحصول على عجينة طرية وممكن زيادة الدقيق لتماسك اكثر

عند الاحتياج.

2- يستخدم ألة لتشكيل البسكوت او بواسطة كيس حلواني ويكون كيس سميك ومتماسك و يشكل صوابع

على صينية فرن فاتحة مبطنة بورق الزبدة او السليكون.

3- تدخل الفرن على 180 حتى اللون الذهبي الفاتح للحفاظ على قرمشة البسكوت لفترة طويلة يفضل

وضعه في علب محكمة.

4- يمكن غمسه في شيكولاتة ذائبة كما بالصوره .


ملحوظة:


مهم تكون النشادر ملعقة صغيرة ممسوحة.

يفضل تجربة 2 بسكوتة في الفرن اولا لنرى هتفرش ولا لاء.

يمكن الاستغناء عن البيكنج بودر في الوصفة.

يفضل استخدام المقادير بالجرام لانها ادق.

للبسكوت بالشيكولاتة ينقص من مقدار الدقيق 2 ملعقة كبيرة دقيق واستبدالها بالكاكاو الخام




حـيـــــآة ❤ 09-10-2016 01:11 AM

تسلم ايدك ع الوصفه

توحد ارواح 09-11-2016 11:23 PM

وصفة جميلة ورآئعة
تسلم ايدك غاليتى

Aya 7ekaya 09-12-2016 08:24 PM

شكله لذيذ كتير
تسلم ايدك ي قمر
يدوم النشاط


الساعة الآن 04:50 AM

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب

a.d - i.s.s.w