وصفة الفراخ بالليمون والعسل https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...51&oe=58784AC7 المقادير: 4 قطع وراك فراخ 1\2 كوباية عصير ليمون 1\4 كوباية زيت عافية 1 فص توم مفروم 1 ملعقة صغيرة ملح 1\2 ملعقة صغيرة توابل مجففة 1 ملعقة صغيرة عسل طريقة التحضير: 1- ولعي الفرن على درجة حرارة 260 درجة 2- حطي وراك الفراخ فى طاسة كبيرة 3- اشويها لمدة 15 دقيقة واقلبي الفراخ للناحية التانية وسيبيها لمدة 15 دقيقة 4- اعملي الصوص بإنك تقلبي عصير الليمون، زيت عافية، التوم، الملح، والتوابل مع بعض 5- غمسي كل قطعة فراخ فى الصوص ورجعيها للفرن تاني لكام دقيقة لحد ما الفراخ يبقى لونها بني من برا 6- لما الفراخ تخلص سيبيها على جنب. طلعي البهاريز وحطيها على جنب ونضفي الطاسة كويس وحطيها على نار هادية 7- حطي شوية من بهاريز بتاعت الفراخ والصوص الفاضل والعسل فى الطاسة 8- حطيها على نار هادية لمدة دقايق لحد الصوص ما يبتدي يغلي 9- حطي الصوص اللي فاضل على الفراخ ورشي عليهم شوية بقدونس 10- قدميها مع سلاطة خضرا وقراقيش . . . |
حلوه اوى الوصفه تسلمى |
شكرا لمروركم .. |
الساعة الآن 10:45 PM |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب