عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /10-31-2012, 01:44 AM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Smile مستلزمات المطبخ للعروسه (تابع لحمله ليله العمر)





مستلزمات المطبخ للعروسه

أولاً : الأجهزة الكهربائية ..


الغاز





الثلاجة






الكولر






البويلر






الميكروويف






محضرة الطعام (Food Processor)










توستر









مفرمة (mincer)






مطحنة القهوة (Coffee grinder)





عصّارة [SIZE=4

(Juicer)






خلاّط شاف (Blinder)






خلاّط مضرب (Mixer)






طنجرة الكهرباء



هييّ عبارة عن طنجرتين بينحطو ع بعض .. وفيهم أسلاك حرارية .. بتعطي حرار لمّ تتوصّل ع الكهرباء .. بستخدموها كتير في عمل المناقيش ..




طنجرة قلي البطاطس والكنتاكي






أمّا الأدوات الغير كهربائية .. فقصّتها قصّة ..





الطناجر أو الحلل




طنجرة ضغط >> لازم تكون أصلية





طناجر ستانلس ستيل الأصلية 18/10 .. 3 أحجام ع الأقل






* يقال إنو الستانلس أحسن من التيفال بالنسبة للطناجر .. لأنو الطبخة بتقعد فترة طويلة على النار .. وطناجر التيفال مع المدة بتتحلل المادة السودة تبعيتها اللي في القاع .. بس لا يمنع إنو يكون عندك طنجرة وحدة على الأقل تيفال لسلق الرز .. ومعها طنجرة بيد طويلة ..






حرارات >> الطناجر اللي بتحفظ حرارة الأكل..





طناجر للسلق .. مو مهم تكون تيفال أو ستانلس ..






القلاّيات


قلايات تيفال 3 أحجام ع الأقل ..





* بالنسبة للقلايات يفضل استخدام التيفال لأنها أبدا ما تلصق الأكل ..


قلاية غويطة >> لقلي الحلو متل العوّامة أو الليقيمات ..






الصواني

صواني تيفال مستطيلة



صواني تيفال مستديرة




صواني ألمونيوم مستطيلة



صواني ألمونيوم مستديرة



صواني بايركس



صواني ميلامين بيضاوية أو دائرية للرز



صواني تقديم ميلامين >> للاستعمال البيتي







صواني تقديم مرايا أو شفاف >> للضيوف




الأطقم


صحون + كاسات لبن + جاط فارد + جاط غويط + إبريق + سكرية + كاسات …






الجاطات


جاطات غويطة ميلامين أو زجاج للطبيخ

















جاطات غويطة بلاستيك لنقع البقوليات وتقطيع الخضرة








جاط مع 6 صحون (طقم) ميلامين أو زجاج







جاطات بأغطية





جاطات للشوربة





جاطات للسلطة










الأطباق


طبق فواكه





أطباق سيراميك منوعة للطبايخ





مجموعة أطباق زجاجية كبيرة للفطاير وما شابه

























الصحون


صحون للمكسرات






صحون للحلو






صحون للفواكه






صحون للاستعمال البيتي









صحون الحمص والفول





صحون لبن أو شوربة أو سلطة منفصلين





صحون مهلبية










أدوات المشروبات

أطقم شاي للضيوف










فناجين قهوة تركي









فناجين قهوة عربي









غلايات






إبريق شاي





دلة قهوة






شافات ماي وعصير




















قاعدات للكاسات












  رد مع اقتباس