عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /05-20-2014, 07:51 PM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Smile سلطة الول سلو التقليدية




سلطة الكول سلو التقليدية




المقادير :

8 كوب كرنب مبشور

جزرة كبيرة

2 بصلة صغيرة

2 ملعقة صغيرة كرفس


الدريسينج :

كوب مايونيز

ثلث كوب حليب

ثلث كوب قشطة

2-3ملاعق كبيرة خل

3 ملاعق كبيرة عصير ليمون

ثلث كوب سكر

نصف ملعقة صغيرة ثوم بودرة

ملعقة صغيرة ملح

ربع ملعقة صغيرة فلفل أسود


طريقة التحضير :

1- قومى ببشر الكرنب أو فرمة قطع صغيرة ثم قومى ببشر الجزر .

2- فى طبق عميق اخلطى البصل المبشور والكرنب والجزر والكرفس

3- فى طبق آخر جهزى الدريسينج وذلك بخلط مكونات الدريسينج ( المايونيز و

الحليب والقشطة و الخل و عصير الليمون و اليكر و بودرة الثوم و الملح والفلفل)

4- اخلطى الدريسينج بالخضروات ( الكرنب و الجزر و البصل )

5- ضعى الكلو سلو بالثلاجة على الاقل 4 ساعات قبل التقديم .


وبالهنا والشفا .








  رد مع اقتباس