الموضوع
:
قرع العسل من المطبخ المصرى من مطبخى حصـرى { شيفآت المنتدى }
عرض مشاركة واحدة
منذ /
07-06-2014, 09:59 PM
#
1
رووكه
مشرفة صفحات مكشوفة سابقا
أحبـــــڪ ربــــے
رقم العضوية :
38725
تاريخ التسجيل :
Dec 2009
الجنس : ~
بنوتة
المكان :
آغلى ماذكر ربىِِ ف قرآنه الكريم
المشاركات :
14,569
الحكمة المفضلة :
أن لم تستحى فافعل ما شئت
النقاط :
درجة التقييم :
545853
قوة التقييم :
273
أوسمة العضو
قرع العسل من المطبخ المصرى من مطبخى حصـرى { شيفآت المنتدى }
السلام عليكم ورحمه الله وبركآته
العنوآن وآضح هنعمل آيه النهارده
هنعمل قرع عسل
وتصويرى من مطبخى
نبتدى بقآدير البشاميل {
طبعاً ديه مقآدير صنيه وحده
}
1كوب دقيق
2
معلقه زبده كبيره
كيلو لبن
وكوب ونصف سكر
نص معلقه فناليا
طريقه البشاميل
تحمير الدقيق ف الزبده
لحد ميكون دهبى
ويضاف اللبن ويقلب باستمرار
ونضيف الفانليا والسكر
لحد ما نصل للقوام المطلوب
قرع العسل
يقطع شرايح ويضع ع النار
هاديه ويضاف سكر مقدار كوب
حتى يذوب فيه السكر
ويصل لدرجه سوى معقوله
طريقه العمل
آولآ البشاميل
قرع العسل بعد السوى ع النآر
الصنيه ويضآف اليها قطع من الزبده
يضآف اليها قليل من البشاميل
يضآف القرع
وبعد ضع القرع هيكون بالشكل ده
وبعدها نضع بآقى البشآميل ع القرع
للتزين
مكسرآت + قشطه لو حابه
هنا بعد وضع القشطه
وده شكلها من الجانب
وده شكلها بعد ما دخلت الفرن ع درجه حراره هاديه علشان
مش تحرق المكسرآت زى كده
وبكده آنتهت العمليه
ويآجماعه ده مجهود ذاتى
مش كوبى بست
دعواتى للجمع
روكه
التعديل الأخير تم بواسطة Lost Pearl ; 07-06-2014 الساعة
11:22 PM
رووكه
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى رووكه
البحث عن كل مشاركات رووكه