عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /07-10-2014, 05:39 PM   #1

CAN _ 7LM

عضوية التميز

 

 رقم العضوية : 91651
 تاريخ التسجيل : Jan 2013
 الجنس : ~ بنوتة
 المشاركات : 8,211
 الحكمة المفضلة : ﻵ تبآلغ بمشآعركْ .. حتى ﻵ ترتطم نبضآتكْ بجدرآن قلبكْ , فالردود البآردة قآسية أحيانآ ..
 النقاط : CAN _ 7LM has a reputation beyond reputeCAN _ 7LM has a reputation beyond reputeCAN _ 7LM has a reputation beyond reputeCAN _ 7LM has a reputation beyond reputeCAN _ 7LM has a reputation beyond reputeCAN _ 7LM has a reputation beyond reputeCAN _ 7LM has a reputation beyond reputeCAN _ 7LM has a reputation beyond reputeCAN _ 7LM has a reputation beyond reputeCAN _ 7LM has a reputation beyond reputeCAN _ 7LM has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 462135
 قوة التقييم : 232

CAN _ 7LM غير متواجد حالياً

أوسمة العضو

مسابقة الموسوعة الفقهيه أفضل متابع سهراية رمضانية وسام الحضور المميز وسام افضل كليب 

افتراضي سَلطة سي فود مع كوكتيل صوص


سَلطة سي فود مع كوكتيل صوص
المقادير:

  • 2 شريحة سمك فيليه مقطّع صغير
  • 1/ 8 كيلو جمبري صغير مقشّر
  • 1/ 8 كيلو كاليماري مقطّع صغير
  • ملعقة كبيرة زيت زيتون
  • ملعقة كبيرة كاتشب
  • كزبرة خضراء مفرومة
  • ملعقة كبيرة مايونيز
  • 3 ثمرات فلفل (ألوان)
  • بصلة مفرومة
  • ملح وفلفل

الطريقة:
1- اسلقي السمك والجمبري والكاليماري، وسيبيهم يبردوا.

2- وبعد كده قطّعي الفلفل الألوان والبصل، واخلطيهم مع بعض وضيفي عليهم زيت الزيتون والكزبرة الخضراء، وفي الآخر حطّي معاهم السمك والكاليماري والجمبري.

3- اخلطي الكاتشب والمايونيز، مع بعض في طبق لوحده وقدّميه كصوص للسلطة..
وبالهنا والشفا.







  رد مع اقتباس