عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /10-17-2014, 01:13 PM   #1

داليا المصرية
عضو سوبر
 

 رقم العضوية : 96336
 تاريخ التسجيل : Feb 2014
 الجنس : ~ امرأة
 المشاركات : 4,231
 الحكمة المفضلة : لا تصنع المعروف فى غير اهله
 النقاط : داليا المصرية has a spectacular aura aboutداليا المصرية has a spectacular aura about
 درجة التقييم : 174
 قوة التقييم : 1

داليا المصرية غير متواجد حالياً

أوسمة العضو

وسام تميز اقسام حواء العام :: 

Thumbs up سلطه الجمبرى الإيطالية







المكونات

نصف كيلو مكرونه مسلوقه
ربع كيلو جمبرى
زعتر اخضر
زيتون اسود مخلى
عصير ليمون
بصله مقطعه جوانح
ملح وفلفل
فلفل رومى الوان
2 معلقه كسبره وبقدونس مفرم
طريقة التحضير

- نشوح البصله ونضع الجمبرى ونشوحه.
- نضع فلفل الوان شرائح.
- نضع باقى المكونات ونتبله بالملح والفلفل والزعتر.

الإعداد:
- تسلق المكرونه قبل التحضير ثلاثه ارباع سلق.
- نضيف المكرنه ونقلب جيدا
- نضع المكونات بطبق التقديم

ملاحظات:
- هذه السلطه تاكل فى ايطاليه ساخنه وبارده










التعديل الأخير تم بواسطة سارة بنت مصر ; 11-19-2014 الساعة 06:46 PM
  رد مع اقتباس