منذ /10-17-2014, 01:13 PM
|
#1 |
عضو سوبر
| سلطه الجمبرى الإيطالية المكونات
نصف كيلو مكرونه مسلوقه
ربع كيلو جمبرى
زعتر اخضر
زيتون اسود مخلى
عصير ليمون
بصله مقطعه جوانح
ملح وفلفل
فلفل رومى الوان
2 معلقه كسبره وبقدونس مفرم طريقة التحضير
- نشوح البصله ونضع الجمبرى ونشوحه.
- نضع فلفل الوان شرائح.
- نضع باقى المكونات ونتبله بالملح والفلفل والزعتر. الإعداد:
- تسلق المكرونه قبل التحضير ثلاثه ارباع سلق.
- نضيف المكرنه ونقلب جيدا
- نضع المكونات بطبق التقديم ملاحظات:
- هذه السلطه تاكل فى ايطاليه ساخنه وبارده |
التعديل الأخير تم بواسطة سارة بنت مصر ; 11-19-2014 الساعة 06:46 PM |
| |