عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /12-16-2014, 06:25 PM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Cool طريقة خبز الثوم بالموتزريلا و الطماطم



هذه الطريقه من اشهى المقبلات اللى ممكن

تضعيها بجانب الطبق الرئيسى وانا جربتها طلعت تحفه فقلت لازم اضعها بالقسم

علشان الكل يجربها وان شاء الله تعجبكم .






المقادير :

6 رغيف فينو الخبز يقطع أفقيا وممكن لو تحبوا يكون

العيش اكتر حسب الرغبه

4 ملاعق طعام من الزبدة المملحة

3 فصوص من الثوم مفرومين

4 كوب جبنة موزاريلا طازجةمقطعة إلى شرائح او اى جبنه

1/2 كوب خل

2 طماطم متوسطة مقطعة إلى شرائح

ملح وفلفل اسود مطحون

1/2 كوب ريحان طازج مفروم




الطريقه :

1- سخن الفرن الى 200 درجة ثم يوضع انصاف

الرغيف الفرنسي على ورقة الخبز الكبيرة (ورق الزبده) ونضع ورقه الزبده فى

صينيه مبطنه بقليل من الزيت حتى لا يحترق ورق الزبده .

2- في وعاء صغيرتخلط الزبدة والثوم ويوزعوا بالتساوي على الخبز و توضع شرائح

الجبنة موزاريلا على قمة الخبز والتأكد من الجبن يغطي الخبز تماما ويخبز من

12 الى 15 دقيقة أو حتى تذاب الجبن.

3- في اثناء ان الخبز في الفرن في اناء صغير يغلي الخل تخفض الحرارة ويترك

على نار خفيفة و يقلب حتى يقل بمقدار النصف تقريبا وهذا ينبغي أن يأخذ فقط

حوالي 5-7 دقائق ويوضع جانبا.

4- نخرج الخبز من الفرن ثم نغطي الخبز يشرائح الطماطم ونضع رشه ملح وفلفل

حسب الذوق و إضافة الريحان الطازج و الخل ثم يقطع إلى شرائح وتقدم.




ويارب الطريقه تنال اعجابكم .








  رد مع اقتباس