عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /04-30-2015, 11:09 AM   #1

سارة سرسور

مشرفة الاخبار - عربيه - عالميه - اخبار مصر

 

 رقم العضوية : 93219
 تاريخ التسجيل : Jun 2013
 العمر : 34
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : مصر / الغربية
 المشاركات : 16,387
 الحكمة المفضلة : الحب أعظم إحساس في الوجود
 النقاط : سارة سرسور has a reputation beyond reputeسارة سرسور has a reputation beyond reputeسارة سرسور has a reputation beyond reputeسارة سرسور has a reputation beyond reputeسارة سرسور has a reputation beyond reputeسارة سرسور has a reputation beyond reputeسارة سرسور has a reputation beyond reputeسارة سرسور has a reputation beyond reputeسارة سرسور has a reputation beyond reputeسارة سرسور has a reputation beyond reputeسارة سرسور has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 36566
 قوة التقييم : 19

سارة سرسور غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

MY MmS

أوسمة العضو

وسام النشاط العام لشهر أكتوبر 2015 وسام حملة تنشيط الاقسام الرياضية مركز ثالث وسام النشاط العام لشهر سبتمبر 2015 وسام تحدى مجلة الديكور مركز أول وسام حملة تنشيط قسم  وسام افضل محرر اخبار2 مركز أول حملة تنشيط عالم الطفل 2015 مركز ثالث 153 وسام اجمل تقرير طبي2 مركز ثاني وسام تكريم النشاط الرياضى 2015 

Lightbulb سلطة البابا غنوج بالصور والخطوات (تابع لمسابقة مطبخك معانا)





















2 حبة باذنجان
2
حبة طماطم مقطعة صغير
2
حبة فلفل أحمر مكعبات صغيرة
2
حبة فلفل أخضر مقطع صغير أوي
طحينة
ليمونة
ملح









نغسل الباذنجان وننشفه





ونشوي الباذنجان على نار هادية جداً على عين البوتاجاز مباشرةً مع التقليب لغاية ما تبقي طرية وقشرتها سهل تنفصل عن اللحم أو نضعها في الفرن





افصلي قشر الباذنجان عن اللحم الداخلي له وهنا هيبقى عندنا طريقتين بعد ما نشيل القشرة يا إما نهرسه بالشوكة كويس جداً ونحط عليه بقية المكونات يا إما نضربه في الخلاط مع بقية المكونات











وهنا شكلها بعد ما نهرسهم بالشوكة





وده شكل تاني ليها وهي مضروبة في الخلاط





















التعديل الأخير تم بواسطة سارة سرسور ; 04-30-2015 الساعة 11:22 AM
  رد مع اقتباس