الموضوع
:
سلطة البابا غنوج بالصور والخطوات (تابع لمسابقة مطبخك معانا)
عرض مشاركة واحدة
منذ /
04-30-2015, 11:09 AM
#
1
سارة سرسور
مشرفة الاخبار - عربيه - عالميه - اخبار مصر
رقم العضوية :
93219
تاريخ التسجيل :
Jun 2013
العمر :
34
الجنس : ~
أنثى
المكان :
مصر / الغربية
المشاركات :
16,387
الحكمة المفضلة :
الحب أعظم إحساس في الوجود
النقاط :
درجة التقييم :
36566
قوة التقييم :
19
MY MmS
أوسمة العضو
سلطة البابا غنوج بالصور والخطوات (تابع لمسابقة مطبخك معانا)
2
حبة باذنجان
2
حبة طماطم مقطعة صغير
2
حبة فلفل أحمر مكعبات صغيرة
2
حبة فلفل أخضر مقطع صغير أوي
طحينة
ليمونة
ملح
نغسل الباذنجان وننشفه
ونشوي الباذنجان على نار هادية جداً على عين البوتاجاز مباشرةً مع التقليب لغاية ما تبقي طرية وقشرتها سهل تنفصل عن اللحم أو نضعها في الفرن
افصلي قشر الباذنجان عن اللحم الداخلي له وهنا هيبقى عندنا طريقتين بعد ما نشيل القشرة
يا إما نهرسه بالشوكة كويس جداً ونحط عليه بقية المكونات
يا إما نضربه في الخلاط مع بقية المكونات
وهنا شكلها بعد ما نهرسهم بالشوكة
وده شكل تاني ليها وهي مضروبة في الخلاط
التعديل الأخير تم بواسطة سارة سرسور ; 04-30-2015 الساعة
11:22 AM
سارة سرسور
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى سارة سرسور
البحث عن كل مشاركات سارة سرسور