عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /09-11-2016, 05:21 PM   #1

El_Magic
عضو سوبر
 

 رقم العضوية : 80844
 تاريخ التسجيل : Feb 2012
 الجنس : ~ ذكر
 المكان : مصر
 المشاركات : 6,843
 النقاط : El_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 10582
 قوة التقييم : 6

El_Magic غير متواجد حالياً

أوسمة العضو

وسام مطبخك معانا وسام مسابقة اكله من مطبخك .مركز ثانى وسام تميز اقسام حواء العام :: وسام مسابقه تاريخ لاعب3 وسام النشاط للاعضاء وسام التميز فى قسم الديكور حملة تنشيط قسم الحياه البريه 196 

Smile صدور الدجاج بالكركم والكاري (تابع مسابقه مطبخك معانا )



صدور الدجاج بالكركم والكاري



المقادير :

4 صدوردجاج منزوعة الجلد والعظم

ملعقة كبيرة زبدة

ملعقة كبيرة زيت عباد الشمس

بودرة ثوم

كركم

فلفل احمر حار حسب الرغبة

كاري

لبن جوز الهند

ملعقة كبيرة صلصة طماطم

للزينة:

بصل اخضر

خضار سوتية

الطريقة:

( ممكن تستخدم مع الجمبري )

1- في طاسة على النار تشوح صدور الدجاج في ملعقة من الزيت من كلا الجانبين

وتتتبل بالملح والفلفل والثوم والكاري والكركم ثم تضاف ملعقة الزبدة وتقلب جيدا مع

الدجاج ثميضاف الفلفل الحار وملعقة من الصلصة وتشوح ايضا ثم يضاف لبن جوز

الهند ويقلب مع الدجاج جيدا.


2- يغطى الاناء وتترك حتى اكتمال النضج.

3- تقدم مع الخضار السوتيه.

ملحوظة:

صدور الدجاج تساعد جدا علي الشبع لان نسبة البروتين فيها عالية وقليلة الدسم جدا

يراعى عند تقطيع الفلفل الحار (لانه ملئ زيوت طيارة حراقة جدا)ارتداء جونتي وبعد

نزع الجونتي نغسل ايدينا جيدا جدا


وبالهنا والشفا .








  رد مع اقتباس