عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /09-12-2016, 11:45 PM   #1

El_Magic
عضو سوبر
 

 رقم العضوية : 80844
 تاريخ التسجيل : Feb 2012
 الجنس : ~ ذكر
 المكان : مصر
 المشاركات : 6,843
 النقاط : El_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 10582
 قوة التقييم : 6

El_Magic غير متواجد حالياً

أوسمة العضو

وسام مطبخك معانا وسام مسابقة اكله من مطبخك .مركز ثانى وسام تميز اقسام حواء العام :: وسام مسابقه تاريخ لاعب3 وسام النشاط للاعضاء وسام التميز فى قسم الديكور حملة تنشيط قسم الحياه البريه 196 

Cool ناجتس و تشيكن ستربس بالفرن (تابع مسابقه مطبخك معانا )




ناجتس و تشيكن ستربس بالفرن



المقادير :

نصف كيلو فيليه فراخ مقطع

بياض بيضة

3 معالق كبار بودرة لبن

ملح و فلفل و فلفل حلو

بقسماط

توابل للبقسماط

بعض معالق زيت عباد الشمس للبقسماط

الطريقه :

1- نضع كل قطع الفراخ في خلطة بياض بيضة مخفوقة مع ثلاث معالق كبار بودرة

لبن و متبلة بالملح و الفلفل و الفلفل
الحلو ثم نضع الفراخ في خلطة البقسماط المكونة

من البقسماط و التوابل مخلوطين جيد جدا مع بضع معالق زيت عباد الشمس حتى

يكون ملمس البقسماط كرمل البحر المندي .


2- يرص في طاسة فرن بها فتحات حتى تساعد على التهوئة للتحميص الجيد .

3- توضع بالفرن على حرارة 200 درجة حتى اللون الذهبي و النضج.

وبالهنا والشفا .








  رد مع اقتباس