الموضوع: الصلصة
عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /09-16-2016, 10:46 PM   #1

انجي_1

مشرفه عالم حواء سابقا

 

 رقم العضوية : 90741
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : casa - maroc
 المشاركات : 33,812
 الحكمة المفضلة : الضربة التي لا تقتل تقوي
 النقاط : انجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1028136
 قوة التقييم : 515

انجي_1 غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

MY MmS

أوسمة العضو

وسام التفاعل والنشاط للاعضاء اكتوبر 2016 مميزة قسم النكت تكريم  الشهر تكريم  الشهر وسام النشاط العام عن الشهور يناير وفبراير ومارس 20 وسام نجم الاوكازيون ..،، وسام التميز والنشاط بقسم الديكور وسام النشاط العام لشهر ديسمبر 2015 وسام النشاط العام لشهر أكتوبر 2015 وسام التوقع الصحيح لـ تصفيات شخصية العام2015 

Thumbs up الصلصة

عشان توفري وقتك في الصيف لحاجات تانية غير المطبخ، إعملي بنصيحة ريجينا في تخزين الصلصة:





إضربي الطماطم فى الخلاط وصفيها وحطى عليها صلصة ريجينا والتوابل اللى بتستخدميها
شوحى البصل والثوم وسبكيها، لما تبرد حطيها فى برطمانات زجاجية وحطيها فى الفريزر وإستعمليها قبل الطبخة بساعتين.
ممكن كمان تحطى إضافات وعلامات على البرطمانات مثلاً حطى الريحان لصلصة المكرونة والبيتزا والثوم لصلصة الكشري والبصل لصلصة الخضار

.
.
.

.







  رد مع اقتباس