الموضوع
:
الصلصة
عرض مشاركة واحدة
منذ /
09-16-2016, 10:46 PM
#
1
انجي_1
مشرفه عالم حواء سابقا
رقم العضوية :
90741
تاريخ التسجيل :
Oct 2012
الجنس : ~
أنثى
المكان :
casa - maroc
المشاركات :
33,812
الحكمة المفضلة :
الضربة التي لا تقتل تقوي
النقاط :
درجة التقييم :
1028136
قوة التقييم :
515
MY MmS
أوسمة العضو
الصلصة
عشان توفري وقتك في الصيف لحاجات تانية غير المطبخ، إعملي بنصيحة ريجينا في تخزين الصلصة:
إضربي الطماطم فى الخلاط وصفيها وحطى عليها صلصة ريجينا والتوابل اللى بتستخدميها
شوحى البصل والثوم وسبكيها، لما تبرد حطيها فى برطمانات زجاجية وحطيها فى الفريزر وإستعمليها قبل الطبخة بساعتين.
ممكن كمان تحطى إضافات وعلامات على البرطمانات مثلاً حطى الريحان لصلصة المكرونة والبيتزا والثوم لصلصة الكشري والبصل لصلصة الخضار
.
.
.
.
انجي_1
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى انجي_1
البحث عن كل مشاركات انجي_1