الموضوع: إكلير بكاسترد
عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /09-20-2016, 02:56 PM   #1

انجي_1

مشرفه عالم حواء سابقا

 

 رقم العضوية : 90741
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : casa - maroc
 المشاركات : 33,812
 الحكمة المفضلة : الضربة التي لا تقتل تقوي
 النقاط : انجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1028136
 قوة التقييم : 515

انجي_1 غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

MY MmS

أوسمة العضو

وسام التفاعل والنشاط للاعضاء اكتوبر 2016 مميزة قسم النكت تكريم  الشهر تكريم  الشهر وسام النشاط العام عن الشهور يناير وفبراير ومارس 20 وسام نجم الاوكازيون ..،، وسام التميز والنشاط بقسم الديكور وسام النشاط العام لشهر ديسمبر 2015 وسام النشاط العام لشهر أكتوبر 2015 وسام التوقع الصحيح لـ تصفيات شخصية العام2015 

Thumbs up إكلير بكاسترد




المكونات:

1/2 كوب ماء
1/2 كوب لبن
1/4 كوب زبده
كوب وربع دقيق
4 بيضه
2 ملعقه صغيره فانيليا دريم
1/4 ملعقه صغيره ملح
ملعقه صغيره كيك شيف دريم
كاسترد دريم

الطريقة:

ضعي الزبدة والماء واللبن على النار لحد ما يغلى، بعد كدة إنخلي الدقيق وضيفي له الملح.
لما يغلى اللبن والزبده ضيفي الدقيق وقلبي وهو على النار لحد ما يتشرب الدقيق كل كميه اللبن والزبده ولما تتكون عجينه نرفعها من على النار وإنقليها لإناء تاني لحد ما تبرد.
إضربي البيض مع الفانيليا مع الكيك شيف، لما تبرد العجينه ضيفي البيض بالتدريج مع استعمال المضرب الكهرباء لحد ما تتجانس المكونات كويس.
جهزي صينيه عليها ورق زبدة وضعي العجينه عليها بملعقه او بكيس الحلوانى لتشكيل عجينة الاكلير على شكل مستطيل.
بعد كدة حطي العجينه فى الفرن اللي مسخناه من قبل كدة لمده 25 دقيقه الى 30 دقيقه على درجه حراره 200 درجه، وماتفتحيش الفرن قبل 25 دقيقه على الاقل.
بعد لما يحمر الوش خرجيها من الفرن وسيبيها تبرد ربع ساعه.
إفتحي كل قطعه من الجنب وإحشيها بالكاستر (زي الساندويتش) ولاحظي انها
مجوفه من جوة.
ممكن ترشي سكر بودرة فوق الوش قبل ما تقدميه..
..
.







  رد مع اقتباس