الموضوع
:
وصفة الفراخ بالليمون والعسل
عرض مشاركة واحدة
منذ /
09-20-2016, 09:29 PM
#
1
انجي_1
مشرفه عالم حواء سابقا
رقم العضوية :
90741
تاريخ التسجيل :
Oct 2012
الجنس : ~
أنثى
المكان :
casa - maroc
المشاركات :
33,812
الحكمة المفضلة :
الضربة التي لا تقتل تقوي
النقاط :
درجة التقييم :
1028136
قوة التقييم :
515
MY MmS
أوسمة العضو
وصفة الفراخ بالليمون والعسل
المقادير:
4 قطع وراك فراخ
1\2 كوباية عصير ليمون
1\4 كوباية زيت عافية
1 فص توم مفروم
1 ملعقة صغيرة ملح
1\2 ملعقة صغيرة توابل مجففة
1 ملعقة صغيرة عسل
طريقة التحضير:
1- ولعي الفرن على درجة حرارة 260 درجة
2- حطي وراك الفراخ فى طاسة كبيرة
3- اشويها لمدة 15 دقيقة واقلبي الفراخ للناحية التانية وسيبيها لمدة 15 دقيقة
4- اعملي الصوص بإنك تقلبي عصير الليمون، زيت عافية، التوم، الملح، والتوابل مع بعض
5- غمسي كل قطعة فراخ فى الصوص ورجعيها للفرن تاني لكام دقيقة لحد ما الفراخ يبقى لونها بني من برا
6- لما الفراخ تخلص سيبيها على جنب. طلعي البهاريز وحطيها على جنب ونضفي الطاسة كويس وحطيها على نار هادية
7- حطي شوية من بهاريز بتاعت الفراخ والصوص الفاضل والعسل فى الطاسة
8- حطيها على نار هادية لمدة دقايق لحد الصوص ما يبتدي يغلي
9- حطي الصوص اللي فاضل على الفراخ ورشي عليهم شوية بقدونس
10- قدميها مع سلاطة خضرا وقراقيش
.
.
.
انجي_1
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى انجي_1
البحث عن كل مشاركات انجي_1