عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /09-20-2016, 09:29 PM   #1

انجي_1

مشرفه عالم حواء سابقا

 

 رقم العضوية : 90741
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : casa - maroc
 المشاركات : 33,812
 الحكمة المفضلة : الضربة التي لا تقتل تقوي
 النقاط : انجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1028136
 قوة التقييم : 515

انجي_1 غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

MY MmS

أوسمة العضو

وسام التفاعل والنشاط للاعضاء اكتوبر 2016 مميزة قسم النكت تكريم  الشهر تكريم  الشهر وسام النشاط العام عن الشهور يناير وفبراير ومارس 20 وسام نجم الاوكازيون ..،، وسام التميز والنشاط بقسم الديكور وسام النشاط العام لشهر ديسمبر 2015 وسام النشاط العام لشهر أكتوبر 2015 وسام التوقع الصحيح لـ تصفيات شخصية العام2015 

Thumbs up وصفة الفراخ بالليمون والعسل





المقادير:

4 قطع وراك فراخ
1\2 كوباية عصير ليمون
1\4 كوباية زيت عافية
1 فص توم مفروم
1 ملعقة صغيرة ملح
1\2 ملعقة صغيرة توابل مجففة
1 ملعقة صغيرة عسل

طريقة التحضير:

1- ولعي الفرن على درجة حرارة 260 درجة
2- حطي وراك الفراخ فى طاسة كبيرة
3- اشويها لمدة 15 دقيقة واقلبي الفراخ للناحية التانية وسيبيها لمدة 15 دقيقة
4- اعملي الصوص بإنك تقلبي عصير الليمون، زيت عافية، التوم، الملح، والتوابل مع بعض
5- غمسي كل قطعة فراخ فى الصوص ورجعيها للفرن تاني لكام دقيقة لحد ما الفراخ يبقى لونها بني من برا
6- لما الفراخ تخلص سيبيها على جنب. طلعي البهاريز وحطيها على جنب ونضفي الطاسة كويس وحطيها على نار هادية
7- حطي شوية من بهاريز بتاعت الفراخ والصوص الفاضل والعسل فى الطاسة
8- حطيها على نار هادية لمدة دقايق لحد الصوص ما يبتدي يغلي
9- حطي الصوص اللي فاضل على الفراخ ورشي عليهم شوية بقدونس
10- قدميها مع سلاطة خضرا وقراقيش
.
.
.







  رد مع اقتباس