عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /10-19-2016, 10:45 PM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Smile رول الدجاج محشي سبانخ وجبنة



رول الدجاج محشي سبانخ وجبنة



المقادير :

8 قطع فيليه صدور دجاج

ملح وفلفل

بودرة ثوم

بودرة بصل


للحشو:

2 كوب جبنة مبشورة

2 او 3 حزمة سبانخ


للصوص:

كوب كريمة لباني

ملعقة مسطردة

ملعقة ثوم مفروم

ماء او مرقة حسب الاحتياج


الطريقة:


1- يدق فيلية الدجاج لضمان ترقيقه وفرده ويتبل بالملح والفلفل وبودرة ثوم وبصل.

2- يحشى بالسبانخ والجبنة المبشورة ويلف جيدا ويقفل بخلة اسنان من الطرف.

3- يشوح رول الدجاج في مقلاه من جميع الجهات وفي نفس المقلاه يشوح الثوم ثم

يضاف قليل من الماء او المرقة ويغطى الاناء وتهدأ النار حتى تنضج رولات الدجاج.

4- تخلط المسطردة والكريمة اللباني وملح وفلفل ويقلب الخليط ثم يضاف لرولات الدجاج

على النار.

5- تترك لتأخذ غلوة على النار ثم تقدم مع الخضار السوتية.

للنحاف

تقدم مع الارز الابيض.


ملحوظة:

1- لتثقيل الصوص تخلط ملعقة من النشا مع قليل من الماء البارد وتضاف للصوص على

النار.

2- يراعى ازالة خلة الاسنان من الرولات قبل التقديم.

3- للدايت يمكن استبدال الكريمة اللباني بكوب من اللبن خالي الدسم مخلوط بمعلقة دقيق

او نشا.


وبالهنا والشفا .









  رد مع اقتباس