عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /11-17-2016, 06:55 PM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Smile صدور دجاج محشية بسطرمة



صدور دجاج محشية بسطرمة






المقادير :


4 صدور دجاج

4 شرائح بسطرمة

1 كوب جبنة رومي مبشورة

1 كوب جبنة موزاريلا

نصف كوب زيتون أسود شرائح

2 معلقة كبيرة صلصة طماطم

زيت

ملح وفلفل

خيط مطبخ


الطريقه :

1- تغسل صدور الدجاج بالماء والملح والخل جيداً.

2- تفتح صدور الدجاج من المنتصف مثل الساندويتش.

3- تتبل صدور الدجاج بالملح والفلفل الأسود.

4- توضع شريحة البسطرمة في صدر الدجاجة ويوضع فوقه الجبنة الرومي والموزاريلا

والزيتون.

5- تلف صدور الدجاج بالخيط جيداً مع مراعاة ربط الاطراف.

6- يسخن الفرن على درجة حرارة 140 مئوية ثم تدهن الصينية بالزيت ويخلط بعض

الزيت مع معجون الطماطم وتدهن به صدور الدجاج ثم ترص صدور الدجاج في الصينية

وتدخل الفرن لمدة 40 دقيقة ثم تخرج من الفرن وتقدم ساخنة.


وبالهنا والشفا .









  رد مع اقتباس