عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /11-19-2016, 04:15 PM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Post محشي الكوسة مع الزبادي والنعناع



محشي الكوسة مع الزبادي والنعناع





المقادير :

كيلو كوسة مقورة

1/2 كيلو لحم مفروم قليل الدسم

ملعقة صغيرة بودرة ثوم

ملعقة صغيرة بابريكا

ملح وفلفل


لصوص الزبادي:

1/2 كيلو زبادي لايت

نعناع ناشف

بودرة ثوم او ثوم طازج ( ملعقة كبيرة )

قليل من الخل او عصير الليمون


للزينة:

نعناع اخضر


الطريقة:

1- يخلط اللحم مع الثوم البودرة والبابريكا وملح وفلفل ثم تحشى الكوسة بخليط اللحم.

2- تشوح الكوسة المحشية من جميع الجهات في قليل من زيت عباد الشمس.

3- ترص الكوسة في بايركس الفرن ( يبطن البايركس بقلب الكوسة الناتج من تقويرها).

4- تدخل الفرن على درجة 200 حتى تنضج الكوسة واللحم.


لعمل صوص الزبادي:

1- يخلط الزبادي مع الخل وبودرة الثوم والنعناع الجاف وملح وفلفل.

2- تقدم الكوسة وتزين بصوص الزبادي والنعناع الاخضر.


ملحوظة:

يمكن تقديم الصوص جانبيا للطبق.

هذة الوصفة منعشة في الصيف وتقدم باردة.

وبالهنا والشفا.









  رد مع اقتباس