عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /11-19-2016, 05:15 PM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Smile دجاج مشوي بصوص الباربيكيو





دجاج مشوي بصوص الباربيكيو




المقادير :


دجاجة كاملة

للتتبيلة:

ملعقة صغيرة بصل بودرة

ملعقة صغيرة بابريكا

4 ملاعق كبيرة صوص الباربيكيو

ملعقة كبيرة زيت او زبدة

ملح وفلفل

ملعقة صغيرة خل


للارضية:


شرائح بصل


للزينة:


فريك ناضج

خضار سوتيه

الطريقة:


1- يراعى غسل الدجاج جيدا بالدقيق والليمون لازاله كل الروائح.

2- تخلط كل مكونات التتبيلة جيدا في بولة ثم توضع التتبيلة على الدجاجة وتدلك جيدا من

فوق الجلد ومن تحته.

3- يمكن ترك الدجاجة بالتتبيلة في الثلاجة مدة من الوقت قبل دخولها الفرن.

4- يراعى ترك قليل من التتبيلة على جنب حتى ندهن به الدجاجة بعد النضج.

5- يرص البصل في بايركس الفرن وتوضع الدجاجة وتغطى بالفويل مع مراعاة عدم

ملامسة الفويل للدجاجة.

6- تدخل الفرن على 120 درجة مدة نصف ساعة ثم يزال الفويل ونزيد درجة الحرارة

حتى اللون الذهبي الغامق.

ملحوظة:

يمكن اضافة اي خضار للارضية ماعدا البطاطس لانها ستمتص دهون الدجاج وتزيد

الوزن جدا.



وبالهنا والشفا .









  رد مع اقتباس