عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /11-22-2016, 09:28 PM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Smile مكرونة بالسلمون المدخن

مكرونة بالسلمون المدخن




المقادير:

3 كوب مكرونة أقلام أو فوتوتشيني أو اسباجتي

4 ملاعق كبيرة زبدة

بصلة متوسطة مفرومة

2 ملعقة كبيرة دقيق

ملعقة صغيرة ثوم بودر

2 كوب حليب

1/2 كوب جبنة رومي مبشورة

كوب بازلاء مسلوقة

1/2 كوب مشروم مقطع شرائح

1/4 كيلو سلمون مدخن ومقطع مكعبات صغيرة

ملح وفلفل أسود


الطريقة:

1- اسلقي المكرونة في ماء مغلي ومملح.

2- على نار متوسطة ضعي الزبدة حتى تذوب ثم ضيفي البصل وشوحيه إلى أن يصفر

لونه ثم ضيفي المشروم وقلبي لمدة دقيقتين ثم ضيفي بودرة الثوم وقلبي لمدة دقيقتين.

3- ضيفي الحليب تدريجيًا مع التقليب المستمر ثم ضيفي الجبن والملح والفلفل وقلبي

حتى يصبح الخليط ناعمًا وسميكًا ثم ضيفي البازلاء واتركي الخليط يغلي على نار هادئة

لمدة 5 دقائق ثم ضيفي السلمون وقلبي لمدة 3 دقائق.

4- ارفعي الخليط من على النار ثم ضيفي المكرونة المسلوقة وقلبيه جيدًا حتى تمتزج

جميع المكونات ثم قدميه.


وبالهنا والشفا .









  رد مع اقتباس