الموضوع
:
"بيسكوي رول"
عرض مشاركة واحدة
منذ /
11-27-2016, 02:27 AM
#
1
انجي_1
مشرفه عالم حواء سابقا
رقم العضوية :
90741
تاريخ التسجيل :
Oct 2012
الجنس : ~
أنثى
المكان :
casa - maroc
المشاركات :
33,812
الحكمة المفضلة :
الضربة التي لا تقتل تقوي
النقاط :
درجة التقييم :
1028136
قوة التقييم :
515
MY MmS
أوسمة العضو
"بيسكوي رول"
طريقة ال"بيسكوي رول" وده عبارة عن كيك ملفوف بالمربى او الكريمة زي السويسرول ..تعالو نشوف إزاي بخطوات سريعة وسهلة جداً!
هانحضر 5 بيضات.. و10 ملاعق سكر.. ومعلقة خميرة.. وفانيليا.. 7 معالق دقيق
اول حاجة نضرب الصفار مع نص كمية السكر السكر لحد ما يبيض لونه ونضرب البياض مع بقية السكر لحد مايتقل.
ودلوقت نخلط البياض مع الصفار بالتدريج من تحن لفوق ونزود الفانيليا والخميرة.. وبعدين نحط الدقيق بالتدريج واحنا بنقلب.
نصب الخليط في صينية مفروشة ورق زبدة مدهون زيت وندخلها الفرن8-10 دقايق تقريبا.
نخرج البسكوت ونحط بالورق على فوطة مبلولة ونلفه ببطء عشان نعرف نفصله من ورق الزبدة بدون مايتقطع!.. نفرده تاني ونغطيه بالمربى الفراولة او الشوكلاته..ونلفه تاني رول.
وللتزيين..نضرب الكريمة مع شوية سكر.. ونغلف بها رول البسكوت ونرشه بالكاكاو او شوكلاتة مبشورة أو المكسرات.. ونقطعه بعدما يبرد خااالص.
.
.
.
انجي_1
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى انجي_1
البحث عن كل مشاركات انجي_1