الموضوع: "بيسكوي رول"
عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /11-27-2016, 02:27 AM   #1

انجي_1

مشرفه عالم حواء سابقا

 

 رقم العضوية : 90741
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : casa - maroc
 المشاركات : 33,812
 الحكمة المفضلة : الضربة التي لا تقتل تقوي
 النقاط : انجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1028136
 قوة التقييم : 515

انجي_1 غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

MY MmS

أوسمة العضو

وسام التفاعل والنشاط للاعضاء اكتوبر 2016 مميزة قسم النكت تكريم  الشهر تكريم  الشهر وسام النشاط العام عن الشهور يناير وفبراير ومارس 20 وسام نجم الاوكازيون ..،، وسام التميز والنشاط بقسم الديكور وسام النشاط العام لشهر ديسمبر 2015 وسام النشاط العام لشهر أكتوبر 2015 وسام التوقع الصحيح لـ تصفيات شخصية العام2015 

Thumbs up "بيسكوي رول"




طريقة ال"بيسكوي رول" وده عبارة عن كيك ملفوف بالمربى او الكريمة زي السويسرول ..تعالو نشوف إزاي بخطوات سريعة وسهلة جداً!
هانحضر 5 بيضات.. و10 ملاعق سكر.. ومعلقة خميرة.. وفانيليا.. 7 معالق دقيق
اول حاجة نضرب الصفار مع نص كمية السكر السكر لحد ما يبيض لونه ونضرب البياض مع بقية السكر لحد مايتقل.
ودلوقت نخلط البياض مع الصفار بالتدريج من تحن لفوق ونزود الفانيليا والخميرة.. وبعدين نحط الدقيق بالتدريج واحنا بنقلب.
نصب الخليط في صينية مفروشة ورق زبدة مدهون زيت وندخلها الفرن8-10 دقايق تقريبا.
نخرج البسكوت ونحط بالورق على فوطة مبلولة ونلفه ببطء عشان نعرف نفصله من ورق الزبدة بدون مايتقطع!.. نفرده تاني ونغطيه بالمربى الفراولة او الشوكلاته..ونلفه تاني رول.
وللتزيين..نضرب الكريمة مع شوية سكر.. ونغلف بها رول البسكوت ونرشه بالكاكاو او شوكلاتة مبشورة أو المكسرات.. ونقطعه بعدما يبرد خااالص.
.

.
.







  رد مع اقتباس