عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /11-28-2016, 06:41 PM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Post قرنبيط بصوص الجبنة




قرنبيط بصوص الجبنة






كيلو قرنبيط كامل النضج

للصوص:

ملعقة كبيرة زبدة

ملعقة كبيرة زيت

2 ملعقة كبيرة دقيق

3 كوب لبن ( يفضل خالي الدسم )

كوب جبنة كوبيات كريمي ( يفضل اللايت )

ملعقة كبيرة مسطردة

ملح وفلفل



الطريقة:

1- في اناء على النار يوضع الزيت والزبدة ويضاف الدقيق ليتحمص جيدا ثم يضاف

الدقيق بالتدريج مع التقليب المستمر حتى يغلظ القوام ثم تضاف الجبنة وتقلب ثم

المسطردة وملح وفلفل ويقلب جيدا.

2- يمكن اضافة بصل اخضر او كرات للصوص.

3- في طبق التقديم يوضع البروكلي، ويصب فوقه الصوص ويزين بالفلفل الاحمر ويقدم.


ملحوظه :

يسلق البروكلي اولا في ماء قليل وكمون.

هذة الوصفة تنفع مع البروكلي.


وبالهنا والشفا .









  رد مع اقتباس