عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /01-05-2017, 02:05 AM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Wink النوجة بالشيكولاتة




النوجة بالشيكولاتة



المقادير :
300 جم سكر ناعم حبيبات

50 ملل ماء ( 1/4 كوب )

بياض بيضة

رشة ملح

فانيلا

50 جم شيكولاتة مذابة ( بيضاء او غامقة )

مكسرات حسب الرغبة



الطريقة:

1- يخفق بياض البيض مع رشة ملح في المضرب الكهربائي حتى قوام فومي.

2- يوضع السكر والماء على النار ويترك ليغلي حتى يذوب السكر تماما وحتى يصبح

لونه ذهبي فاتح.

3- يضاف خليط الشربات على بياض البيض بالتدريج اثناء الخفق .

4- يترك ليخفق الخليط حتى يصبح قوامه متماسك تماما.

5- تضاف الشيكولاتة المذابة وتقلب مع الخليط وتضاف المكسرات حسب الرغبة.

6- يصب الخليط في قالب مبطن بكيس نايلون مدهون بالزيت ويضغط عليها بكيس

نايلون اخر مدهون بالزيت ليأخذ شكل متناسق وتترك لتتماسك تماما ثم تقطع وتقدم.



ملحوظة:

اضافة الشيكولاتة المذابة تساعد على تماسك النوجة.

استخدام المضرب الكهربائي افضل من استخدام مضرب البيض الكهربائي لانه يساعد

على تماسك اكثر للخليط بدون اضافة الشيكولاتة المذابة.

الوصفة ادق بالجرامات.


ويارب الوصفه تنال اعجابكم .








  رد مع اقتباس