عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /01-05-2017, 02:36 AM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Smile كرات الشيكولاتة بالبندق





كرات الشيكولاتة بالبندق



المقادير :


200 جرام شيكولاتة كريمة البندق

100 جرام شيكولاتة سادة مذوبة على حمام مائي

بندق محمص كامل

صوص التوفي

كوب سكر ناعم

كوب كريمة لباني

2 ملعقة كبيرة زبدة


الغلاف المقرمش :

200 جرام شيكولاتة مذوبة او اكثر

نصف كوب بندق مجروش ناعم

نصف كوب كورن فليكس مطحون


الطريقه :

1- تخلط شيكولاتة كريمة البندق مع الشيكولاتة المذوبة جيدا ثم يترك الخليط يبرد في

الثلاجة ساعة.

2- تشكل الشيكولاتة كرات وتحشى كل كرة بحبة من البندق ويفضل تركها فتره في

الثلاجة قبل تغليفها .

3- تخلط الشيكولاتة المذوبة مع البندق المجروش و الكورن فليكس المطحون حتى

الوصول لقوام سائل غير متماسك ثم تغلف كل واحدة كورة بخليط الشيكولاتة و يصفى

جيدا من الشيكولاتة الزائدة .

4- يوضع على ورق زبدة حتى يتماسك ويغلف بورق شيكولاتة ذهبي و يقدم .


طريقة تحضير صوص التوفي :


1- يترك السكر على النار حتى يذوب ويتكرمل .

2- تضاف الزبدة ونقلب جيدا حتى تذوب ثم تضاف الكريمة اللباني بالتدريج حتى

الحصول على القوام المناسب وتترك حتى تبرد ثم تحشي بها الشيكولاتة وتقدم .




فيديو للوصفه :

[youtube]https://
وبالهنا والشفا .










  رد مع اقتباس