عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /06-10-2018, 04:26 PM   #1

ايمان طلعت

أداره عامه سابقا

 

 رقم العضوية : 95527
 تاريخ التسجيل : Dec 2013
 العمر : 43
 الجنس : ~ امرأة
 المكان : الاسماعيليه
 المشاركات : 42,886
 الحكمة المفضلة : رب استرني فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك
 النقاط : ايمان طلعت has a reputation beyond reputeايمان طلعت has a reputation beyond reputeايمان طلعت has a reputation beyond reputeايمان طلعت has a reputation beyond reputeايمان طلعت has a reputation beyond reputeايمان طلعت has a reputation beyond reputeايمان طلعت has a reputation beyond reputeايمان طلعت has a reputation beyond reputeايمان طلعت has a reputation beyond reputeايمان طلعت has a reputation beyond reputeايمان طلعت has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 3750904
 قوة التقييم : 1876

ايمان طلعت غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

MY MmS

أوسمة العضو

مسابقة الغرام المستحيل 3 مسابقة ذاكرة الطفولة 3 وسام الوفاء 2017 وسام المصمم مسابقه  الفضفضه عبقرى المنتدى المركز الثانى وسام التفاعل والنشاط للادارين اكتوبر 2016 مسابقة تنشيط الاقسام وسام مسابقة قصة عشق مركز ثالث وسام المركز الثالث دويتو الخواطر لسه فاكر 

افتراضي بسكوت صحي للعيد

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كل سنه وانتم جميعا طيبين وبالف خير

مع كم السمن والدقيق اللي عملتة قولت لازم اعمل حاجه صحيه وتكون حلوة
فعملت البسكوت دة

المقادير
200 جرام دقيق اسمر
100 جرام دقيق ابيض
100 جرام ردة ناعمه
150 جرام سمن بلدي
رشة ملح
فانيليا
كيس بيكيمج بودر
لبن للعجن

لتحلية البسكوت
بديل السكر او العسل هنحلية بالتمر والكمية حسب التذوق

طريقة تحضير التمر للتحليه
نغسل التمر ونزيل النواة
نضعه على النار ومعه كمية قليله جدا من الماء
يقلب حتى يذوب في الماء ويصبح كالعجين
يضرب في الكبه او مطحنه الخلاط

طريقة تحضير البسكوت

هنضيف المكونات الجافه ونقلبهم
ثم المكونات السائله
ونضيف اللبن تدريجيا حتى الحصول على عجين متماسك
يفرد بالنشابه او اليد و يقطع دوائر يرص في صينيه الفرن و بشوكه او عصا الشيش يزين البسكوت والتشكيل حسب الرغبة

يدخل الفرن على درجة حرارة متوسطة

يمكن تزيينه بالشيكولاته الخام بعد ان يبرد تماما
او لصق كل اتنين بالشيكولاته او القليل جدا من المربي

وبالهنا والشفا










  رد مع اقتباس