عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /09-17-2020, 09:11 PM   #1

دمعه حائره

 

 رقم العضوية : 55979
 تاريخ التسجيل : Oct 2010
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : مصـــــــــر
 المشاركات : 86,078
 الحكمة المفضلة : وما من كاتب إلا سيبلى ...ويبقي الدهر ما كتبت يداه فلا تكتب بكفك غير شيء...يسرك في القيامة أن تراه
 النقاط : دمعه حائره has a reputation beyond reputeدمعه حائره has a reputation beyond reputeدمعه حائره has a reputation beyond reputeدمعه حائره has a reputation beyond reputeدمعه حائره has a reputation beyond reputeدمعه حائره has a reputation beyond reputeدمعه حائره has a reputation beyond reputeدمعه حائره has a reputation beyond reputeدمعه حائره has a reputation beyond reputeدمعه حائره has a reputation beyond reputeدمعه حائره has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 15238219
 قوة التقييم : 7620

دمعه حائره غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

MY MmS

أوسمة العضو

الكاتب المميز مسابقه القلم الماسي تكريم المنتدي في العيد 16 137 73 مسابقه القلم المميز مسابقة فضفضة 2 مسابقة الغرام المستحيل 1 مبدع الابداعات العاميه 

افتراضي كوردن بلو،، مسابقه شيف المنتدي

مساء الورد أعضاء منتدانا الحلوين والزوار الغاليين
اتفضلوا معانا اشهي الوصفات والاكلات من الشيف منه حسن
الحقيقه أنا كنت هعمل بيتزا بس ايلانا سبقتني
فعملت كوردن بلو وان شاء الله الصور تعجبكم وتجربوه
اول حاجه هتجيبوا شرائح دجاج عريضه عشان تكفي الحشو
و تحطوا ايه بقي
هتحطوا شرايح روزبيف ولانشون رومي مدخن وجبنه موزاريلا وشيدر ورومي
تمام كده سهل اهو

مركز الخليج

نيجي الخطوه التانيه هتتلف وتتقفل بخله اسنان

مركز الخليج
ده الشكل للكميه كلها لما اتقفلت

مركز الخليج

وهنا يجي دور الدقيق المطلوب
هنحط كل قطعه في دقيق وبعدين بيض وبقسوماط


مركز الخليج

وفي الاخر هتتقلي في زيت كتير
هتبقي بالشكل ده شايفين الجبنه يجمالو يجمالو

مركز الخليج
يارب تكون الوصفه عجبتكوا واتفضلوا عندنا








  رد مع اقتباس