مساء الورد أعضاء منتدانا الحلوين والزوار الغاليين
اتفضلوا معانا اشهي الوصفات والاكلات من الشيف منه حسن
الحقيقه أنا كنت هعمل بيتزا بس ايلانا سبقتني
فعملت كوردن بلو وان شاء الله الصور تعجبكم وتجربوه
اول حاجه هتجيبوا شرائح دجاج عريضه عشان تكفي الحشو
و تحطوا ايه بقي
هتحطوا شرايح روزبيف ولانشون رومي مدخن وجبنه موزاريلا وشيدر ورومي
تمام كده سهل اهو
مركز الخليج
نيجي الخطوه التانيه هتتلف وتتقفل بخله اسنان
مركز الخليج
ده الشكل للكميه كلها لما اتقفلت
مركز الخليج
وهنا يجي دور الدقيق المطلوب
هنحط كل قطعه في دقيق وبعدين بيض وبقسوماط
مركز الخليج
وفي الاخر هتتقلي في زيت كتير
هتبقي بالشكل ده شايفين الجبنه يجمالو يجمالو
مركز الخليج
يارب تكون الوصفه عجبتكوا واتفضلوا عندنا