..{ فع‘ــآآليـآآت المنتــدى }..



آخر 12 مواضيع
ورود على ارصفة الفرح
الكاتـب : 7laa - مشاركات : 6 -
لوزه والخزعبلايه ...تابع المسابقه
الكاتـب : 7laa - آخر مشاركة : ~♥ Queen sozan♥~ - مشاركات : 3 -
ذات صبـــــــاح
الكاتـب : ~♥ Queen sozan♥~ - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 1 -
همس الروح،،،،
الكاتـب : همس الحنين - آخر مشاركة : نغم الشام بعد المغيب.. - مشاركات : 5 -
بدون مداد
الكاتـب : يحيى الفضلي السودان - آخر مشاركة : ~♥ Queen sozan♥~ - مشاركات : 4 -
شِرَوَقً شِمٌسِ
الكاتـب : يحيى الفضلي السودان - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 3 -
الدعاء مستمر ل بحر القمر ربنا يرحمه
الكاتـب : كريم عاصم - مشاركات : 11 -
البقاء لله والدة فرح في ذمه الله
الكاتـب : نجم الحبيب - آخر مشاركة : نغم الشام بعد المغيب.. - مشاركات : 15 -
تنشيط قسم المطبخ
الكاتـب : ~♥ Queen sozan♥~ - آخر مشاركة : JUST AHMED - مشاركات : 25 -
مسابقه لقسم الخزعبلات
الكاتـب : ~♥ Queen sozan♥~ - آخر مشاركة : كريم عاصم - مشاركات : 7 -
نتيجة تنشيط قسم عالم الطفل 2
الكاتـب : 7laa - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 6 -
توقع من يفوز الاهلي ام العين الإماراتي
الكاتـب : ساحر الأحزان - مشاركات : 6 -

الإهداءات


الفطير المشلتت .. غاية كل مصري وعربي واجنبي

قسم طبخ المأكولات والعجائن


إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم منذ /05-09-2010, 11:48 AM   #1

موقوف
 

 رقم العضوية : 40584
 تاريخ التسجيل : Jan 2010
 المكان : مصري بالسعودية
 المشاركات : 2,953
 النقاط : ميدو العثل will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

ميدو العثل غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر MSN إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Yahoo إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Skype إلى ميدو العثل
أوسمة العضو
افتراضي الفطير المشلتت .. غاية كل مصري وعربي واجنبي

واخيراً عملت الفطير المشلتت ـــــــــــــ وبالصور كمان



المقادير : دقيق ابيض وعليهم رشة ملح وشويه ماء ( بنحط حبه حبه كل ما العجين يحتاج ) لحد ما تتجمع عندنا العجينه وماتلزقش في ايديكي الحلوة زي الصورة دي الظبط .

وبعدين نسيب العجينه ترتاح شويه يعني حوالي 10 - 15 دقيقه وبعدين نفردها لحد ما تبقي رقيقه جدا علي الرخامه المدهونه بالدقيق .
وندهنها بالذبده " انا كنت مقطعه الذبده مكعبات صغيرة " وتفركيها كويس جدا علي العجينه ولو حبيتي تحطي قشطه وتدهني بيها براحتك دي اختياريه " بس انا كنت حاطت قشطه " .



وبعدين نبتدي نلف فيها من الطرف بالشكل ده .



ونلف كمان .



ولما نخلص لف العجينه هيكون شكلها كده .



تاخديها وتحطيها في صينيه مش مدهونه وتلفيها علي شكل كحكه وطرفها الاخير يكون تحتها بالشكل ده .



ركزي شكلها هيكون كده .



وسيبيها ترتاح كمان 10 دقائق وبعدين افرديها بحجم الصينيه .




ودخليها فرن حار علي 180 .
وهتكون كده بعد حوالي 20-25 دقيقه .



سامحوني الطبق ده لملكة المشلتت المصري (( أم حمادة مراتي ))



وباقي الفطيرة ليكوا كلكوا 00 بالف هنا

وده شكل الفطيرة من قريب
للتعذيب فقط هههههههههههههههههههه



*** ممكن تدهني وشها بالذبده وهي في الفرن قبل ما تحمر عشان يبقي لونها كلها ذهبي " دي معلومه هامه" .


امممممممممم تجنن والله
قولولي اعملها تاني ولا خلاص تبقي اول واخر مره ؟


تقبلوا احترامي وتقديري
والف هنا وشفا ...







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-09-2010, 02:15 PM   #2

موقوف
 

 رقم العضوية : 40584
 تاريخ التسجيل : Jan 2010
 المكان : مصري بالسعودية
 المشاركات : 2,953
 النقاط : ميدو العثل will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

ميدو العثل غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر MSN إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Yahoo إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Skype إلى ميدو العثل
أوسمة العضو
افتراضي

مش ممكن ماحدش بيحب الفطير المشتلت؟؟؟







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-10-2010, 05:11 AM   #3

 

 رقم العضوية : 47848
 تاريخ التسجيل : May 2010
 المشاركات : 3
 النقاط : أم رناد will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

أم رناد غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

ماشاء الله واضح إنها لذيذة فعلا وطريقتها سهلة بس في طريقة تانية بتخليها مورقة جدا زي ما بيعملها الفطاطري اللي بتتفرد بالنشابة لكن أنا هاحاول أعملها بطريقتك لأنها أسهل كتير.تسلم إيديكى







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-10-2010, 08:26 AM   #4

مـرا©قسم حواء©قبـة سابقا

 

 رقم العضوية : 9835
 تاريخ التسجيل : Dec 2008
 العمر : 51
 المكان : cairo
 المشاركات : 7,244
 النقاط : نوركمال will become famous soon enough
 درجة التقييم : 56
 قوة التقييم : 1

نوركمال غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

حلوة كتير يا ميدو
تسلم الايااااااااااااادى







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-10-2010, 09:41 AM   #5

موقوف
 

 رقم العضوية : 40584
 تاريخ التسجيل : Jan 2010
 المكان : مصري بالسعودية
 المشاركات : 2,953
 النقاط : ميدو العثل will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

ميدو العثل غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر MSN إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Yahoo إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Skype إلى ميدو العثل
أوسمة العضو
افتراضي

ام رناد العثل

اشكرك على المرو رالطيب والجميل
وعلى التعليق المتميز
واتمنى الطريقه تعجبك حقيقي

تحياتي







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-10-2010, 09:42 AM   #6

موقوف
 

 رقم العضوية : 40584
 تاريخ التسجيل : Jan 2010
 المكان : مصري بالسعودية
 المشاركات : 2,953
 النقاط : ميدو العثل will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

ميدو العثل غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر MSN إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Yahoo إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Skype إلى ميدو العثل
أوسمة العضو
افتراضي

نور كمال العثل

اشكرك على المرور الرائع
والتعليق المتميز

وتحياتي







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-10-2010, 10:38 AM   #7

عضو مشارك

 

 رقم العضوية : 47248
 تاريخ التسجيل : Apr 2010
 المكان : الامارات
 المشاركات : 213
 النقاط : ماجدDubai will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

ماجدDubai غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر MSN إلى ماجدDubai إرسال رسالة عبر Yahoo إلى ماجدDubai
أوسمة العضو
افتراضي

يسلموووووو على الطبق وشكله لذيذ







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-16-2010, 06:34 AM   #8

ღNesma Forumღ

 

 رقم العضوية : 43085
 تاريخ التسجيل : Mar 2010
 المكان : çæįяő
 المشاركات : 2,167
 النقاط : ღsandiღ will become famous soon enough
 درجة التقييم : 56
 قوة التقييم : 1

ღsandiღ غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

جميل اوى يا ميدو
وصفة حلوه كتير يسلمووو







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-16-2010, 09:31 AM   #9

موقوف
 

 رقم العضوية : 40584
 تاريخ التسجيل : Jan 2010
 المكان : مصري بالسعودية
 المشاركات : 2,953
 النقاط : ميدو العثل will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

ميدو العثل غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر MSN إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Yahoo إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Skype إلى ميدو العثل
أوسمة العضو
افتراضي

ماجد العثل

اشكرك على المرور الرائع
والتعليق المتميز

تحياتي بكل ود







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-16-2010, 09:33 AM   #10

موقوف
 

 رقم العضوية : 40584
 تاريخ التسجيل : Jan 2010
 المكان : مصري بالسعودية
 المشاركات : 2,953
 النقاط : ميدو العثل will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

ميدو العثل غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر MSN إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Yahoo إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Skype إلى ميدو العثل
أوسمة العضو
افتراضي

ساندي العثل

اشكرك على المرور الرائع
والتعليق المتميز

تحياتي بكل ود







  رد مع اقتباس
إضافة رد

« اكلات يابانيه | مكرونة بالبشاميل $ بالصور$ »

الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 

Posting Rules
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
الفطير المشلتت الاهلاوية2008 قسم طبخ المأكولات والعجائن 24 12-26-2020 03:35 AM


الساعة الآن 12:40 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب

a.d - i.s.s.w


elMagic Style.Design By:۩۩ elMagic ۩۩