::: تكريم أعضاء المنتدى :::

::: فعاليات المنتدى :::



آخر 12 مواضيع
الأثر النفسي للدعاء
الكاتـب : كريم عاصم - مشاركات : 0 -
إنك لاتهدى من احببت ولكن الله يهدى من يشاء
الكاتـب : كريم عاصم - مشاركات : 4 -
سأخبرك بجنونى
الكاتـب : العاشق الذى لم يتب - آخر مشاركة : جيهان كامل - مشاركات : 6 -
حكاية حب
الكاتـب : أمير عسكر - آخر مشاركة : انامل ذهبية - مشاركات : 6 -
المسكوت عنه..في...!! العملات الرقميه
الكاتـب : out off box - آخر مشاركة : ☆ شهـــاب ☆ - مشاركات : 3 -
مش قادر أجمع
الكاتـب : شاعر الحب الحزين - آخر مشاركة : كريم عاصم - مشاركات : 11 -
أيام مباركات... مستجابة الدعوات
الكاتـب : العاشق الذى لم يتب - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 6 -
رخيص واطي
الكاتـب : شاعر الحب الحزين - مشاركات : 10 -
بتعرف ولا لا.....
الكاتـب : out off box - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 4 -
بتزعلو ليه لما المعامله تكون با المثل؟!؟!؟!
الكاتـب : ~♥ Queen sozan♥~ - آخر مشاركة : انامل ذهبية - مشاركات : 7 -
جبل عالى الدعاء مستمر بجبر الخواطر
الكاتـب : كريم عاصم - مشاركات : 15 -
سبحان الله
الكاتـب : كريم عاصم - آخر مشاركة : العاشق الذى لم يتب - مشاركات : 7 -

الإهداءات

إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم منذ /11-29-2012, 10:52 PM   #1

مشرف مميز سابق للأقسام الرياضية

 

 رقم العضوية : 89912
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 العمر : 31
 الجنس : ~ ولد
 المكان : Unfair World
 المشاركات : 22,253
 النقاط : აα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1358988
 قوة التقييم : 680

აα∂ Ԑγεა غير متواجد حالياً

 

 

 

أوسمة العضو

المركز الثاني أفضل مشارك وسام نجم شهر اكتوبر 2014 مسابقة عالم الحيوان عطاء أشرافى التميز الاشرافى وسام النشاط الدائم قوة الملاحظة (بين فرعي النيل) مسابقه بنات مصر الكبرى 73 

Wink ملف كامل عن المحاشي ;) ( شيف بنات مصر )

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

اهلا وسهلا بيكم اعضاء وضيوف

توبيكي النهارده لمسابقه شيف بنات مصر
عن المحاشي
ملف كامل

فيه طريقه عمل المحاشي
بكل انواعها
اي حاجه ينفع تتحشي
هنحشيها هنا

يالا نبدا










  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-29-2012, 11:09 PM   #2

مشرف مميز سابق للأقسام الرياضية

 

 رقم العضوية : 89912
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 العمر : 31
 الجنس : ~ ولد
 المكان : Unfair World
 المشاركات : 22,253
 النقاط : აα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1358988
 قوة التقييم : 680

აα∂ Ԑγεა غير متواجد حالياً

 

 

 

أوسمة العضو

المركز الثاني أفضل مشارك وسام نجم شهر اكتوبر 2014 مسابقة عالم الحيوان عطاء أشرافى التميز الاشرافى وسام النشاط الدائم قوة الملاحظة (بين فرعي النيل) مسابقه بنات مصر الكبرى 73 

Wink محشي كرنب ;)


هنبدا بالمحشي العادي اللي كله بيعرفه بقي
ومش بيفارق اي بيت
محشي كرنب






مقادير :



كرنبه
كاسين رز مصري
كزبره مفروومه
بصل مفروم
طماط شرايح +بصل حلقــات
حبتين مــاجي
زيت زيتون
ثوم
فلفل حار
فلفل اسود
صلصه
,,,



الطريقة :


اول شي يابنات طريقة تقطيع الكرنب كلكو عارفينها فمش هقول
اصلا انا مش بعرف وناقل البتاع دا



هندخل علي الحشو علطول

نسلق الرز شويه بس
البصل المفروم+ كزبره ملعقتين زيت زيتون ملح + فلفل اسود وملعقتين صلصه



واهم شي شرايح الطماطم والبصل بجاع الجدر ,,


ونبداء نحشي الكرنبه ~



سهله علي فكره
وكانو بيستعينو بيا فيها



ياخسارتك يا محمود ملفوفه مزيكا يابني



وبعد ماننتهي نقوم مقطعين الثوم والفلفل شرايح ونصفها فوق
زي كده



وصلنا هنا لاننا هنسقيها بقي
حبتين ماجي في ميه سخنه



ونصبه علي الكرنبه في الحله ونتركه خمس دقايق على النار
هذي الخطوه مهمه عشان مايتلاصق ويبوظ منك
تلاقيكو ياما بوظتو ,,




ونكون حضرنا السقيه التانيه اللي هنحطها بعد الخمس دقايق
وهيا ملعقتين صلصه + ملح +فنجان زيت زيتون + كاس ماء



ونصبه على الكرنبه بقي



نغطيه ونسيبه على نار هاديه
حوالي ساعه الا ربع وكل ماطول الوقت احسن
5
4
3
2
1

واخيـــــــرآآ خلصنــا ,,




يالا بالهنا والشفاء عليكم ^_^








  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-29-2012, 11:36 PM   #3

مشرف مميز سابق للأقسام الرياضية

 

 رقم العضوية : 89912
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 العمر : 31
 الجنس : ~ ولد
 المكان : Unfair World
 المشاركات : 22,253
 النقاط : აα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1358988
 قوة التقييم : 680

აα∂ Ԑγεა غير متواجد حالياً

 

 

 

أوسمة العضو

المركز الثاني أفضل مشارك وسام نجم شهر اكتوبر 2014 مسابقة عالم الحيوان عطاء أشرافى التميز الاشرافى وسام النشاط الدائم قوة الملاحظة (بين فرعي النيل) مسابقه بنات مصر الكبرى 73 

Wink محشي ورق العنب


يالا دلوقت الدور علي نوع تاني من المحاشي
وبرضوة مشهور ومحبوب اووي عند الكل
انا شخصيا لو لقيته قدامي هتفجع فيه

- محشي ورق العنب -






المقادير :
نصف كيلو من ورق العنب
حزمة من البقدونس مفرومة فرما ناعما
2 حبة بصل متوسطة مقشرة و مفرومة فرما ناعما
نصف كوب من الأرز ذو الحبة الطويلة المغسول و المصفى
3 حبة متوسطة من الطماطم مفرومة فرما ناعما
ثلاثة أرباع كوب من عصير الليمون
نصف ملعقة كبيرة ملح
رشة بهار مطحون
رشة قرفة مطحونة
رشة فلفل أبيض مطحون
كوب زيت الزيتون
2 حبة متوسطة بطاطا مقشرة و مقطعة إلى دوائر
3 كوب ماء

طبعا محدش بيجيب كل دا يعني استغنو استغنو محدش واخد منها حاجه



طريقة التحضير:
- تحضير الحشوة :

امزجي الأرز مع و الطماطم و البقدونس و البصل , تبلي بالبهارات
و نصف كمية عصير الليمون الحامض
و نصف كمية الزيت و الملح .



تحضير الورق :

- أزيلي عروق ورق العنب الزائدة من أسفله ثم اغسليه جيداً .
- ضعي كمية من الماء في قدر على النار حتى تغلي ،
ثم ضعي الورق على دفعات في الماء المغلي
مدة بسيطة ثم ارفعيه حالاً كي لا يهترئ وضعيه في الماء البارد .


طريقة الحشو :

- مدي الورقة على طبق نظيف
- ضعي عليها بالعرض ملعقة شاي من الحشوة .



- اطوي الجوانب ولفيها بإحكام، كرري العملية مع الأوراق الباقية .




- ضعي في القدر باقي الزيت ثم ضعي دوائر البطاطا في أسفلها



صفي ورق العنب المحشي فوق البطاطا ,
ضعي طبق صغير فوق ورق العنب كي يحافظ على شكله أثناء الطبخ .
- أضيفي إلى القدر الكمية الباقية من عصير الليمون الحامض و الماء
و مرق الحشوة وما تبقى من الملح ,
ثم ضعيهم على نار معتدلة الحرارة حتى يغلي المزيج , غطي القدر و خففي النار .

- اطهي لمدة ساعة أو حتى تنضج المقادير و زيدي المرق كلما لزم الامر .
- قدمي الطبق بارداً و مزينا بحلقات البطاطا .





ونقول بالهناء والشفاء للجميع








  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-29-2012, 11:47 PM   #4

عضو سوبر
 

 رقم العضوية : 80844
 تاريخ التسجيل : Feb 2012
 الجنس : ~ ذكر
 المكان : مصر
 المشاركات : 6,843
 النقاط : El_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond reputeEl_Magic has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 10582
 قوة التقييم : 6

El_Magic غير متواجد حالياً

أوسمة العضو

وسام مطبخك معانا وسام مسابقة اكله من مطبخك .مركز ثانى وسام تميز اقسام حواء العام :: وسام مسابقه تاريخ لاعب3 وسام النشاط للاعضاء وسام التميز فى قسم الديكور حملة تنشيط قسم الحياه البريه 196 

افتراضي

مشكوووووور والله يعطيك الف عافيه

بالتوفيق والى الامام دائما







  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-30-2012, 12:17 AM   #5

مشرف مميز سابق للأقسام الرياضية

 

 رقم العضوية : 89912
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 العمر : 31
 الجنس : ~ ولد
 المكان : Unfair World
 المشاركات : 22,253
 النقاط : აα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1358988
 قوة التقييم : 680

აα∂ Ԑγεა غير متواجد حالياً

 

 

 

أوسمة العضو

المركز الثاني أفضل مشارك وسام نجم شهر اكتوبر 2014 مسابقة عالم الحيوان عطاء أشرافى التميز الاشرافى وسام النشاط الدائم قوة الملاحظة (بين فرعي النيل) مسابقه بنات مصر الكبرى 73 

Wink محشي الفلفل بالطماطم


وادي نوع كمان من المحاشي
محشي الفلفل
بصراحه جاااااامد البتاع دا

محشي الفلفل
بالطماطم



المقادير


طماطم كبير حسب الكمية التى سوف تعمليها
فلفل أخضر أو اصفر أو برتقالى حسب الكمية التى سوف تعمليها
4 ملاعق كبيرة زيت زيتون وكمية اضافية للرش
2 بصلة مفرومة
2 فص ثوم مفروم أو مسحوق
نص كوب ارز بسمتى مطبوخ
15 جرام بقدونس مفروم
ملح وفلفل أسود


الطريقة


1 ـ سخنى الفرن على درجة 190 مئوية قطعى الطماطم الى أنصاف
واخرجى اللب والبذور بملعقة صغيرة ث
م ضعى الطماطم لتتصفى على ورق مطبخ بحيث يكون الوجه المقطوع الى الأسفل
افرمى لب وبذور الطماطم .



2 ـ نصفى الفلفل واتركى اللب وتخلصى من البذور



ثم امسحى الفلفل بملعقة كبيرة من زيت الزيتون
واشويها فى صينية فى الفرن 15 دقيقة
ضعى الطماطم والفلفل فى صينية فرن ورشى عليها الملح والفلفل .




3 ـ اقلى البصل فى الزيت المتبقى 5 دقائق ثم اضيفى الثوم المفروم واقلى دقيقة واحدة .

4 ـ ارفعى المقلاة عن النار وأضيفى الرز والطماطم المفرومة والبقدونس ثم ضيفى الملح والفلفل ووزعى المزيج على الطماطم والفلفل .

5 ـ اسكبى ثلاثة ارباع كوب من الماء المغلى حول الطماطم والفلفل وضعيها فى الفرن 20 دقيقة بدون غطاء ثم رشى عليها قليلا من الزيت وتابعى الطبخ 20 دقيقة أخرى ثم قدميها ساخنة .














  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-30-2012, 12:26 AM   #6

مشرفة ليلة العمر سابقا
 

 رقم العضوية : 76186
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : sohag
 المشاركات : 16,778
 النقاط : زهره الشتاء has a reputation beyond reputeزهره الشتاء has a reputation beyond reputeزهره الشتاء has a reputation beyond reputeزهره الشتاء has a reputation beyond reputeزهره الشتاء has a reputation beyond reputeزهره الشتاء has a reputation beyond reputeزهره الشتاء has a reputation beyond reputeزهره الشتاء has a reputation beyond reputeزهره الشتاء has a reputation beyond reputeزهره الشتاء has a reputation beyond reputeزهره الشتاء has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 246940
 قوة التقييم : 124

زهره الشتاء غير متواجد حالياً

أوسمة العضو

تحدى المحافظات المركز الثانى مميزة الهوايات موهوبى التصميم المركز الاول مسابقه نهاية عام 2013المركز الثالث مسابقة اجمل خط المركز الثالث وسام مميزة الفوتوشوب نشاط فوتوشوبي وسام المركز الاول ادوات الديزاين وسام المشرف المميز وسام مسابقه كلنا مصريين 

افتراضي

حاجة تفتح النفس والله
اختيار جميل ورائع للمحشي
ومقآدر تمام
تسسلم ايدك للموضوع
بالتوفيق







  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-30-2012, 12:44 AM   #7

مشرف مميز سابق للأقسام الرياضية

 

 رقم العضوية : 89912
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 العمر : 31
 الجنس : ~ ولد
 المكان : Unfair World
 المشاركات : 22,253
 النقاط : აα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1358988
 قوة التقييم : 680

აα∂ Ԑγεა غير متواجد حالياً

 

 

 

أوسمة العضو

المركز الثاني أفضل مشارك وسام نجم شهر اكتوبر 2014 مسابقة عالم الحيوان عطاء أشرافى التميز الاشرافى وسام النشاط الدائم قوة الملاحظة (بين فرعي النيل) مسابقه بنات مصر الكبرى 73 

Wink طريقة عمل محشى الكوسه

والان الي طريقه عمل
محشي الكوسه



المقادير :

1-2كيلو كوسه
2-كيلو ونصف ارز
3- كيلو طماطم حمرراء
4- خضرة او ما معناه بقدونس وكسبرة ونعنان يعنى ربتطين من كل نوع
ماعدا النعناع بيكون عودين بس
5- معلقت ملح ومعلقة فلفل اسمر وملعقة بهارات
6-ملعقتين زيت وملعقة سمن او زبدة

الخطوات :

اولا نقوم بتجهيز خلطة الحشو
وهى كالتالى

1-نقوم بتنظيف الارز وغسله جيدا
2-نقوم بفرم الطماطم فى الخلاط
3- نقوم بتقطيع الخضرة الى قطع صغيييرة جدااااااا ومتسويه جميعها
4-ونقوم بوضع الطماطم مع الخضرةوالزيت والسمن على النار لحين تسبيك الطماطم
او بمعنى ان تتماسك جيدا
5-نضيف االى الطماطم بعد التسبيك الارز ونقوم بتقليبه جيدا

6-نقوم بتقوير الكوسه او ما معناه تفريغها مما بدخلها من حشو



7-نقوم بحشو الكوسه بالخلطة التى صنعناها سابقا
8-للتسويه نقوم باخذ شوربه دجاجة او اى شوربه يعنى مثلا شوربه اى لحمة
ناخذ الشوربه ونضع منها على الكوسه فى الاناء حتى تغطى الشوربه كل الكوسه
ثم نتركها على النار حتى تتشرب او حتى يبداء الماء الموجود فى النقصان
ونقوم بتخفيض النار قليلا
ونتركها وبعد حوالى عشر دقائق او خمس حسب النار التى نقوم بالتسويه عليها
وهكذا نجد عندنا الز محشى كوسه





ونقول صحه وعافيه








  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-30-2012, 12:54 AM   #8

مشرف مميز سابق للأقسام الرياضية

 

 رقم العضوية : 89912
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 العمر : 31
 الجنس : ~ ولد
 المكان : Unfair World
 المشاركات : 22,253
 النقاط : აα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond reputeაα∂ Ԑγεა has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1358988
 قوة التقييم : 680

აα∂ Ԑγεა غير متواجد حالياً

 

 

 

أوسمة العضو

المركز الثاني أفضل مشارك وسام نجم شهر اكتوبر 2014 مسابقة عالم الحيوان عطاء أشرافى التميز الاشرافى وسام النشاط الدائم قوة الملاحظة (بين فرعي النيل) مسابقه بنات مصر الكبرى 73 

افتراضي الكوسه المحشيه بصلصه الطماطم


الان الي
الكوسه المحشيه بصلصه الطماطم


المقادير:


كوسا بين متوسط وصغير

رز مصري
(مغسول ومنقوع ومصفى جيدا من الماء)

حبتين طماطم

فصين ثوم مهروسين

ملعقة كبيرة الا ربع بهارات مشكلة

نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود

ربع ملعقة صغيرة كمون

ربع ملعقة صغيرة قرفة

ملعقة صغيرة هيل مطحون

ملعقة كبيرة نعنع ناشف

مكعبة ماجي

لحمة مفرومة



مقادير الصلصة


ماء

رب الطماطم

فصوص من الثوم

ملعقة صغيرة نعنع ناشف

مكعبة ماجي






الطريقة:


نضع كمية من الزيت ونضع اللحمة بنقلبها على النار حتى تستوي
ضعي مكعبة الماجي علشان تذوب ثم الثوم المهروس وبقلبهم مع اللحمة



ثم نضع الرز والبهارات والنعنع والملح و الطماطم وبنقلبهم






بنحشي الكوسا للنصف ما تزيدي

ثم نحضر الصلصة بنحط كمية من الماء كافية لتغطيه

ونضع رب الطماطم حسب ما بتحبي الكمية اذا بتحبيها خفيفة او ثقيلة

ونضع مكعبة الماجي و النعنع الناشف

وبنسقط حبات الكوسا




بعد مضي نصف ساعة تقريبا بنفرم ثوم

يقلب بزيت حتى يصبح لونهم اشقر

ونضعه على الكوسا




بنغطيها وابنتركها على نار هادئة حتى الاستواء

وبتقدميها وبالعافية شهية كثير













  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-30-2012, 12:56 AM   #9

عضو سوبر
 

 رقم العضوية : 90804
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : مصر
 المشاركات : 2,805
 الحكمة المفضلة : اتقى شر من احسنت اليه
 النقاط : dr:shimaa has a reputation beyond reputedr:shimaa has a reputation beyond reputedr:shimaa has a reputation beyond reputedr:shimaa has a reputation beyond reputedr:shimaa has a reputation beyond reputedr:shimaa has a reputation beyond reputedr:shimaa has a reputation beyond reputedr:shimaa has a reputation beyond reputedr:shimaa has a reputation beyond reputedr:shimaa has a reputation beyond reputedr:shimaa has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 18647
 قوة التقييم : 10

dr:shimaa غير متواجد حالياً

أوسمة العضو

وسام حملة تنشيط الاعضاء الجدد وسام النشاط للاعضاء 249 

افتراضي

ما شاء الله عليك
امسك الخشب
الاكل والوصفات تحفة
بالفوز باذن الله







  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-30-2012, 12:57 AM   #10

مميزه لنشاط العـــــام

 

 رقم العضوية : 89329
 تاريخ التسجيل : Sep 2012
 المشاركات : 5,222
 الحكمة المفضلة : فى دكاترة اسلوبها فى النصيحة يخليك تستمر فى الغلط أصلاً :p
 النقاط : ๓αℓάҝ has a reputation beyond repute๓αℓάҝ has a reputation beyond repute๓αℓάҝ has a reputation beyond repute๓αℓάҝ has a reputation beyond repute๓αℓάҝ has a reputation beyond repute๓αℓάҝ has a reputation beyond repute๓αℓάҝ has a reputation beyond repute๓αℓάҝ has a reputation beyond repute๓αℓάҝ has a reputation beyond repute๓αℓάҝ has a reputation beyond repute๓αℓάҝ has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1517481
 قوة التقييم : 759

๓αℓάҝ غير متواجد حالياً

أوسمة العضو

المركز الاول تصميم خزعبلى حمله فريق توم وجيري وسام مسابقة انا رايح اسافر حلم الشيطان وسام باص المنتدى العجيب وسام النشاط للاعضاء وسام حملة تنشيط الاقسام مركز أول 

افتراضي

نمنممنمنمنمنمنمنمنمنمنمنم

بحب الكوسه اوي بس طماطم

اول مره اسمع عنه :|

تسلم الايادي يا محمود







  رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدلالية (Tags)
ملف, مصر, المحاشى, بنات, صيف, كامل


الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 


المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
ألبوم سميح شقير ( بـ يدي القيثارة) كامل على بنات مصر .. سميح شقير الالبومات الكاملة - البومات اغانى عربية كاملة 4 11-15-2012 06:55 PM
ألبوم سميح شقير ( لمن أغني ) كامل على بنات مصر .. سميح شقير الالبومات الكاملة - البومات اغانى عربية كاملة 4 11-15-2012 06:53 PM
ملف كامل بمستلزمات المطبخ لعروسة بنات مصر الجميلة توحد ارواح منتدي ليلة العمر 11 08-09-2012 12:40 AM
برنامج كامل عن الاسترخاء( مسابقه بنات مصر الاسبوعيه) jasmean منتدى التنميه البشريه 10 07-23-2012 03:29 PM

RSS RSS 2.0 XML MAP HTML

^-^ جميع المشاركات المكتوبة تعبر عن وجهه نظر صاحبها ,, ولاتعبر بأي شكل من الاشكال عن وجهة نظر إدارة المنتدى ~


الساعة الآن 03:29 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
[تصميم نواف المسافر ]
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب

a.d - i.s.s.w