شوربة القواقع ( شوربة الجندوفلى الاسكندرانى) http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...YoML_zuWjfptGQ المقادير: كيلو قواقع جندوفلى بصلة كبيرة مقطعة ملح فلفل بقدونس زيت ورق غار مشروم ( اختياري ) الطريقة: - اغسلي القواقع جيدا ثم ضعيها فى اناء به قليل من الزيت على النار و قلبي لمدة 10 دقائق . - اضيفي القليل من الماء عند الحاجة ثم اضيفي البصل المقطع و المشروم و تبلي بالملح و الفلفل و ورق الغار و دعيها حتى تنضج . - زيني الطبق بالبقدونس و قدميه مع الارز الاحمر . |
شكرا على الوجبة الجميلة دى ،، تسلم ،، |
شكرا على الموضوع الرائع |
روعة تسلم الايادى على الوصفة |
وصفة رائعه .. تسلم الايادي.. لاهنتي |
تسلم ايدك ع التوبيك الرائع لقد استفدت منه كثيرا وفى انتظار جديدك |
http://forums.msryat.org/msryat_net1...t-top-left.gifاقتباسhttp://forums.msryat.org/msryat_net1...-top-right.gifhttp://forums.msryat.org/msryat_net1...ot-by-left.gifالمشاركة الأصلية كتبت بواسطة خارج عن القانونhttp://forums.msryat.org/msryat_net1...t-by-right.gifhttp://forums.msryat.org/msryat_net1...p-right-10.gifتسلم ايدك ع التوبيك الرائع لقد استفدت منه كثيرا وفى انتظار جديدك شكرا يا قمر |
رد: شوربة القواقع ( شوربة الجندوفلى الاسكندرانى) وااااااااااااااااو وصفة جمييلة اوى |
رد: شوربة القواقع ( شوربة الجندوفلى الاسكندرانى) ثانكس ع التوبيك منتظرهـــ جديدك:: احترااامى:؛ شاهينور |
رد: شوربة القواقع ( شوربة الجندوفلى الاسكندرانى) ممممممممممم يسلموا علي الوصفه مننتظره جديدك تقبلي مروري <<حمره االخجل>> |
الساعة الآن 11:52 AM |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب