دجاج كانتون من المطبخ الصيني احضرنا لكم اليوم وصفة متميزة من المطبخ الصيني المشهور بمذاقة المختلف وهي طريقةدجاج كانتون من المطبخ الصيني http://www.yumyume.com/image.php?wid...485027570a.jpg المقادير فيليه دجاج , 4 صدور جزر , 1 حبة بصل , 1 حبة فلفل حلو , 1 حبة فلفل أسود , حسب الرغبة ملح , حسب الرغبة بابريكا , 1 ملعقة كبيرة دقيق , 2 ملعقة كبيرة لعقة نشا في كوب ماء , مقادير الصوص يتم خلطها مع بعض جيدا : , كاتشب , 4 ملاعق صويا صوص , 4 ملاعق فلفل أسود , حسب الرغبة ملح , حسب الرغبة سكر , 1 ملعقة صغيرة خل ابيض , 1 ملعقة صغيرة طريقة التحضير – اخلطي الدقيق والبابريكا والفلفل الاسود والملح وغطى الدجاج المقطع مكعبات تماما بالخلطة ثم قومي بتحمير الدجاج في زيت غزير – في طاسة بها قليل من الزيت ضعي البصل و الجزر و الفلفل الاخضر وشوحيهم قليلا – ضيفي قطع الدجاج و الصوص و قلبيهم جيدا على النار – ضعي كوب الماء المذاب فيه النشا على الدجاج حتى يصبح متماسك القوام واغرفي الدجاج في طبق التقديم |
تسلم ايدك ياقمر على الوصفه بالتوفيق |
تسلمي للمجهود المتميز تحياتي |
جميل الاختيار دام التميز تسلم الايادى |
طريقتها سهله وبسيطه يسلموووووووووووووو |
الساعة الآن 03:05 PM |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب