منذ /02-21-2010, 10:37 AM
|
#17 |
مشرف الخزعبلات والنقاش
| بتسلم عليكى يا نسرين وادى الطريقه هتاكلى صوابعك العشره بعديها تجيبى مكرونه قلم ولحمه مفرومه او كفته ودقيق ولبن وبصل وبيض وسمنه بلدى اهم حاجه تسلقى المكرونه الاول وتضبتيها على حسب ذوقك بعد كدا تجيبى المفروم والطماطم والبصل واعمليهم عجينه مع بعض وبعدين تجيبى الدقيق واللبن والسمنه ودبلريهم مع بعض وبعدين حطيهم على النار وبعدين ضيفى البيض عليهم بس ظبطى الصونيه برحتك هاتى المكرونه وفوقيها المفروم ومن فوق خالص البشمل وفى الصنيه ذوقيها هتطل زى الفل كدا مش عارف هى دى ولا ايعه المهم ادعيلى مش تدعي عليا
|
| |