الموضوع
:
قوالب الكوسة باللحم أو الفراخ
عرض مشاركة واحدة
منذ /
01-01-2011, 06:22 PM
#
7
عبير الزهور 1983
عضو مشارك
رقم العضوية :
59722
تاريخ التسجيل :
Nov 2010
العمر :
40
الجنس : ~
امرأة
المكان :
مصر
المشاركات :
234
الحكمة المفضلة :
لا تؤجل عمل اليوم الى الغد
النقاط :
درجة التقييم :
50
قوة التقييم :
0
أوسمة العضو
اقتباس
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حورية فلسطين
ماشاء الله ... شغل حلو ... وطبخة روعه ^^
احبها كثير وتسلم ايدك وان شاء الله دايماً تنزلين لينا ابداعات من مطبخك ...
عندي تعليقات بسيطة ممكن تفيدك
انا ما اسلق الكوسا لانه مايحتاج بالحرارة بتنضج .. وثاني شي اني اول مرة سويتها سويت مثلك قطعتها بالنص وعقب حفرتها وصرت اعاني ....على ما خلصت ....
احفريها اوووول بحفارة الكوسا وعقب اقطعيها بالنصف وايد اسهل واسرع للوقت والجهد ....
والحشوة حسب الرغبة اني جربتها مع دجاج هالمرة بجربها باللحم ان شاء الله ^^
ويعطيك ربي العافية وتسلم ايدك
أسعدنى كتيييير مرورك وتعليقاتك بجد مفيدة كتييير
بس أنا يابسلق الكوسة بس نص سليق مش سليق أوىى
بفضل ده علشان كل شىء مستوى اللحمة مستوية يادوب بتدخل الفرن بس الجبنة تسيح مش أكتر مش بتغيب
والتقوير ممكن زى ماذكرتى وهيا سليمة يكون أسهل وهجرب أعمل ده
نورتينى ياااااااااااقمر
تحيااااااااااااااااتى
عبير الزهور 1983
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى عبير الزهور 1983
زيارة موقع عبير الزهور 1983 المفضل
البحث عن كل مشاركات عبير الزهور 1983