الموضوع
:
طريقة عمل اللانشون بدون لحم ؟؟؟
عرض مشاركة واحدة
منذ /
03-28-2012, 11:56 PM
#
4
عاشقة الهدوء
مشرفة الحياة الزوجية سابقا
هبه الله
رقم العضوية :
46313
تاريخ التسجيل :
Apr 2010
الجنس : ~
بنوتة
المكان :
مصر حببتى يارب احفظها وأجعلها دائما بلدا أمنا وارزقها الاصلاح والفلاح يأرحم الراحمين
المشاركات :
13,674
الحكمة المفضلة :
(ليس على المريض حرج ؟؟؟ )
النقاط :
درجة التقييم :
3218727
قوة التقييم :
1610
أوسمة العضو
اقتباس
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة angelgirl
عاشقة الهدووء تسلم ايدك حبيبتى على الوصفة الجميلة
ومن غير لحمه ايه التوفير دا كله ههههههههه
بس سؤال ايه دا ((( وشعره صغنونه جدا لعله (دم الغزال) لونها احمر من عند العطار)))؟؟؟
هههههههه شوفتى بقه أحلى توفير وكمان مغذى وكمان مضمون عن الى بيتباع فى المحلات وكده
وشوفى ياستى (دم الغزال ) هوه أسمه كده تروحى لآى عطار تقولى ليه عاوزه
دم غزال ومتجبيش كتير هاتى بنص جنيه بس تمام ولما تيجى تعملى
اللانشون أن شاء الله تحطى من (دم الغزال ) أيه كميه بسيطه جدا
قد راس الدبوس فهمانى عشان ميبقاش أحمر قوى
ويبقه شكله أوفر تمام ياقمر أنا دخلت ملفك الشخصى مخصوص
عشان أشوفك مصريه ولا لا هههههه لآن مصر كلها عارفه (دم الغزال )
خاصة لو كنتى سمعتى أغنية محمد رشدى بتاعة كعب الغزااال
يامتحنى بدم الغزااال ههههههههه نورتينى ياحبيبة قلبى ويارب أكون أفادتك
ربنا يحفظك
عاشقة الهدوء
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى عاشقة الهدوء
البحث عن كل مشاركات عاشقة الهدوء