عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /05-11-2013, 04:04 PM   #1

غَـےـرَوْوْوْرَيِ

عضو ذهبي

 

 رقم العضوية : 92610
 تاريخ التسجيل : May 2013
 الجنس : ~ بنوتة
 المشاركات : 1,000
 النقاط : غَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant futureغَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant futureغَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant futureغَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant futureغَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant futureغَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant futureغَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant futureغَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant futureغَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant futureغَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant futureغَـےـرَوْوْوْرَيِ has a brilliant future
 درجة التقييم : 1627
 قوة التقييم : 0

غَـےـرَوْوْوْرَيِ غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي الكشك بالثوم 2013 ، طريقة عمل الكشك بالثوم 2013 ، Recipe kiosk garlic 2014

الكشك بالثوم 2013 ، طريقة عمل الكشك بالثوم 2013 ، Recipe kiosk garlic 2014

الكشك بالثوم 2013 ، طريقة عمل الكشك بالثوم 2013 ، Recipe kiosk garlic 2014

الكشك بالثوم 2013 ، طريقة عمل الكشك بالثوم 2013 ، Recipe kiosk garlic 2014



طريقه عمل الكشك بالثوم


2 كوب زبادي بلدى
2 معلقه كبيره ممتلئه دقيق
2 فص ثوم مفروم
عدد 2 عصير ليمونه
بصله متوسطه
شورية فراخ او لحم
معلقه صغيره كسبره ناشفه
ملح حسب الطلب لان الشوربه مملحه

كشك الزبادي
خطوات التحضير - يذاب الدقيق مع الزبادي والليمون وقليل من الشوربه ويرفع علي النار مع التقلب المستمر- حتي يسخن ويراعي اضافة الشوربه تدريحيا حتي يصبح قوامه مثل المهليه - تحمر البصله علي النار حتي الاصفرار ويضافه الثوم المفروم والكسبره الناشفه ويراعي عدم احمرارها وتضاف علي الخليط.- اذا تبقي منه لليوم الثاني يضاف بعض الشوربه وتسخينه وبالهنا والشفا











  رد مع اقتباس