عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /12-24-2013, 12:13 AM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Wink تارت الطماطم بالريحان


تارت الطماطم بالريحان

المقادير


  • 400 جرام جبنة ريكوتا
  • 2 بيضة
  • 100 مل لبن
  • 2/3 كوب بارميزان مبشورة
  • صوص بيستو :
  • 4 فروع ريحان
  • 1/2 كوب صنوبر
  • 2 فص ثوم مفروم
  • زيت زيتون
  • لفة جلاش
  • 2 كوب شيرى طماطم مقطعة نصفين
  • 1 ملعقة صغيرة سكر بنى
  • 2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
  • ملح وفلفل
طريقة التحضير :


1- قومى بتسخين الفرن على 220 .


2- اخلطى الريكوتا و البيض و الجبنة البارميزان مع اللبن و الملح



والفلفل .



3- قومى بفرم الريحان مع الصنوبر و الثوم و زيت الزيتون ( صوص



البيستو الجاهز ) .



4- ادهنى قالب الفرن بالزيت و رصى طبقات من الجلاش .



5- افردى جزء من البيستو ثم ضيفى اليه خليط الجبنة .



6- شوحى الطماطم مع السكر و عصير الليمون مع الملح



والفلفل.



7- ضيفى الطماطم على الجبنة و باقى البيستو مع القليل من



زيت الزيتون .



8- ترفع من قالب الفرن و تقطع و تقدم .


وبالهنا والشفا











  رد مع اقتباس