عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /05-12-2014, 11:47 PM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Smile سويسرول حادق بالسلمون


سويسرول حادق بالسلمون




المقادير :

2 بيضة درجة حرارة الغرفة

ربع كوب زيت عباد الشمس

ربع كوب لبن

50 جرام دقيق ابيض اي ثلث كوب

ملح و فلفل


للحشوة:

كريم تشيز

سلمون مدخن او تونة حسب الرغبة

كابري وبصل أخضر

شبت مفروم

عصرة ليمون

ملح و فلفل


الطريقه :


1- يفصل البياض عن الصفار بدقة ثم يضرب البياض برشة ملح.

2- يضرب الصفار و يضاف له اللبن و الزيت و الملح و الفلفل ثم يصب على البياض

و يقلب برفق ثم يضاف 50 جرام الدقيق و يقلب برفق حتى تمام الامتزاج ثم يفرد

على صينية فاتحة عليها ورقة ذبدة.

3- يفرد بشكل مستطيل يساعد على الحشو و اللف فيما بعد.

4- يدخل الفرن على 180 درجة حتى اللون الذهبي ثم يخرج من الفرن و يغطى

بفوطة ربع ساعة حتى يطرى

5- فرد عليها خليط الحشوة ثم تلف و تقطع و تقدم.

6- ممكن بدل السلمون او التونة يرش على حشوة الجبن التوابل مثل الزعتر او

الكاري او البابريكا الحمراء كألوان من الداخل .



بالهنا و الشفا










  رد مع اقتباس