الموضوع
:
طريقه عمل دجاج روستو
عرض مشاركة واحدة
منذ /
07-30-2014, 01:30 AM
#
1
سارة بنت مصر
رقم العضوية :
76174
تاريخ التسجيل :
Oct 2011
العمر :
33
الجنس : ~
أنثى
المكان :
egypt
المشاركات :
27,189
النقاط :
درجة التقييم :
95390
قوة التقييم :
48
أوسمة العضو
طريقه عمل دجاج روستو
طريقه عمل دجاج روستو
المقادير :
1/4 كوب عسل ابيض
معلقة كبيرة صويا صوص
معلقة كبيرة خل
معلقة كبيرة زيت سمسم
معلقة صغيرة هوت صوص
دجاجة وملح وفلفل
ملعقة كبيرة زبدة لينة
شريحة ليمون اضافية
ملعقة كبيرة جنزبيل فريش
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
كيس حرارى
طريقة التحضير :
1- اخلطى كل مكونات الصوصات مع الزيت و العسل .
2- ضيفى الجنزبيل و الثوم مع ملح وفلفل و تقلب جيدا .
3- ضيفى ملعقة من الزبدة الى التتبيلة .
4- تبلى الدجاج من الداخل و الخارج بالتتبيلة ثم تشوح فى طاسة واسعة
ساخنة .
5- ترفع الدجاج و توضع فى الكيس الحرارى مع شرائح الليمون و باقى التتبيلة
المتبقية .
6- تدخل الفرن على 180 لمدة 45 الى 60 دقيقة ثم ترفع من الكيس و تقدم .
وبالهنا والشفا .
سارة بنت مصر
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى سارة بنت مصر
البحث عن كل مشاركات سارة بنت مصر