عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /10-03-2014, 10:19 PM   #1

توحد ارواح

اداريه سابقه

 

 رقم العضوية : 82168
 تاريخ التسجيل : Mar 2012
 الجنس : ~ بنوتة
 المكان : المنصوره
 المشاركات : 76,483
 الحكمة المفضلة : كن جميلا ترى الوجود جميلا
 النقاط : توحد ارواح has a reputation beyond reputeتوحد ارواح has a reputation beyond reputeتوحد ارواح has a reputation beyond reputeتوحد ارواح has a reputation beyond reputeتوحد ارواح has a reputation beyond reputeتوحد ارواح has a reputation beyond reputeتوحد ارواح has a reputation beyond reputeتوحد ارواح has a reputation beyond reputeتوحد ارواح has a reputation beyond reputeتوحد ارواح has a reputation beyond reputeتوحد ارواح has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 5270345
 قوة التقييم : 2636

توحد ارواح غير متواجد حالياً

أوسمة العضو

عبقرى المنتدى المركز الاول مسابقه  تنشيط الصحه وسام تميز القسم العام 2016 مسابقة شغل مخك وسام مسابقة انا بعرف اكتب وسام الشخصيات التاريخيه حملة تنشيط الصحة مسابقة السياحة والشخصيات التاريخية وسام حملة تنشيط قسم التنميه البشريه 2015 مركز اول وسام النشاط العام لشهر أكتوبر 2015 

افتراضي طريقة عمل اصابع القرفة بالسكر

<H1>طريقة عمل اصابع القرفة بالسكر - تشوروز


الخميس, 02 أكتوبر, 2014 اصابع-القرفة-بالسكر---تشوروز
الوقت
وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي : 10 دقائق
الوقت الكلى : 20 دقيقة

عدد الاشخاص
يمكنك تغيير عدد الاشخاص
المقادير
2 ½ x معلقة كبيرة سكر
2 x معلقة كبيرة زيت ذرة
1 x معلقة صغيرة قرفة
1 x كوب (240 مللى) ماء
1 x كوب (140 جرام) دقيق
½ x كوب (140 جرام) سكر
½ x معلقة صغيرة ملح

الخطوات
في طاسة غويطة هنضيف كوب ماء و معلقة سكر كبيرة و نصف معلقة ملح ضغيرة و معلقة زيت ذرة.
بمعلقة خشب هنقلّب و نسيب الماء يغلي.
اول ما تغلي هنرفع الطاسة من على النار.
نضيف عليها الدقيق و نقلّبهم كويس حوالي 30 ثانية.
نسيب الخليط يبرد شوية.
في حلة كبيرة نضيف الزيت و نسيبه يسخن.
على ما الزيت يسخن نجهز الخليط بتاعنا في مكبس الكريمة.
اول ما الزيت يسخن نبدأ بالراحة نّنزل الخليط في الزيت بالمكبس و نفصله بالسكين عند الطول المناسب.. و نكرر العملية
نقلي الأصابع لحد ما يتحول لونها الي اللون الذهبي
بعد ما نرفعهم من على النار نحطهم على مناديل مطبخ لامتصاص الزيت.
في طبق مسطح هنضيف نصف كوب سكر و معلقة قرفة صغيرة و نخلطهم كويس
نلّف كل صباع في الطبق لحد ما يتغطى كله بالقرفة و السكر. جاهز للتقديم

ملاحظات
مهم جدا منضيفش أصابع كتيرة في الحلة أثناء القلي لان ده بيضعف حرارة الزيت - تقدم مع صوص الشيكولاته


</H1>







  رد مع اقتباس