الموضوع
:
طريقة عمل اصابع القرفة بالسكر
عرض مشاركة واحدة
منذ /
10-03-2014, 10:19 PM
#
1
توحد ارواح
اداريه سابقه
رقم العضوية :
82168
تاريخ التسجيل :
Mar 2012
الجنس : ~
بنوتة
المكان :
المنصوره
المشاركات :
76,483
الحكمة المفضلة :
كن جميلا ترى الوجود جميلا
النقاط :
درجة التقييم :
5270345
قوة التقييم :
2636
أوسمة العضو
طريقة عمل اصابع القرفة بالسكر
<H1>
طريقة عمل اصابع القرفة بالسكر - تشوروز
الخميس, 02 أكتوبر, 2014
اصابع-القرفة-بالسكر---تشوروز
الوقت
وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي : 10 دقائق
الوقت الكلى : 20 دقيقة
عدد الاشخاص
يمكنك تغيير عدد الاشخاص
المقادير
2 ½ x معلقة كبيرة سكر
2 x معلقة كبيرة زيت ذرة
1 x معلقة صغيرة قرفة
1 x كوب (240 مللى) ماء
1 x كوب (140 جرام) دقيق
½ x كوب (140 جرام) سكر
½ x معلقة صغيرة ملح
الخطوات
في طاسة غويطة هنضيف كوب ماء و معلقة سكر كبيرة و نصف معلقة ملح ضغيرة و معلقة زيت ذرة.
بمعلقة خشب هنقلّب و نسيب الماء يغلي.
اول ما تغلي هنرفع الطاسة من على النار.
نضيف عليها الدقيق و نقلّبهم كويس حوالي 30 ثانية.
نسيب الخليط يبرد شوية.
في حلة كبيرة نضيف الزيت و نسيبه يسخن.
على ما الزيت يسخن نجهز الخليط بتاعنا في مكبس الكريمة.
اول ما الزيت يسخن نبدأ بالراحة نّنزل الخليط في الزيت بالمكبس و نفصله بالسكين عند الطول المناسب.. و نكرر العملية
نقلي الأصابع لحد ما يتحول لونها الي اللون الذهبي
بعد ما نرفعهم من على النار نحطهم على مناديل مطبخ لامتصاص الزيت.
في طبق مسطح هنضيف نصف كوب سكر و معلقة قرفة صغيرة و نخلطهم كويس
نلّف كل صباع في الطبق لحد ما يتغطى كله بالقرفة و السكر. جاهز للتقديم
ملاحظات
مهم جدا منضيفش أصابع كتيرة في الحلة أثناء القلي لان ده بيضعف حرارة الزيت - تقدم مع صوص الشيكولاته
</H1>
توحد ارواح
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى توحد ارواح
البحث عن كل مشاركات توحد ارواح