منذ /03-02-2009, 12:40 PM
|
#1 |
رقم العضوية : 13903 | تاريخ التسجيل : Feb 2009 | المكان : مصر | المشاركات : 220 | النقاط : | درجة التقييم : 50 | قوة التقييم : 0 |
أوسمة العضو | | | اعمل الناغتس فى البيت النهاردة هنعرف ازاى نعمل الناغتس بسهولة ومن غير اى مجهود.الناغتس المقادير: - 3 صدور دجاج مخلية من الجلد والعظم.
- كوب ونصف لبن رايب.
- بقسمات او فتات بسكوت.
- ملح وفلفل.
الطريقة:- تقطع صدور الدجاج الى قطع صغيرة { تقريبا كل صدر 6 قطع }.
- تنقع القطع فى اللبن الرايب مع الملح والفلفل وتترك فى الثلاجة لمدة 24 ساعة { طول الليل }.
- بعد نقعها تغطى بالبقسمات بعد تصفيتها من السائل.
- تحمر فى الزيت او يمكن رصها فى صينية ثم تدخل الفرن فى حرارة متوسطة حتى تستوى وتحمر.
- يمكن بعد نقعها وتغطيتها بالبقسمات تغليفها وحفظها فى الفريزر لحين الاستخدام.
|
| |