عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /03-02-2009, 12:40 PM   #1

سمسمتى

عضو مشارك

 

 رقم العضوية : 13903
 تاريخ التسجيل : Feb 2009
 المكان : مصر
 المشاركات : 220
 النقاط : سمسمتى will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

سمسمتى غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر Yahoo إلى سمسمتى
أوسمة العضو
اعمل الناغتس فى البيت

النهاردة هنعرف ازاى نعمل الناغتس بسهولة ومن غير اى مجهود.
الناغتس
المقادير:
  • 3 صدور دجاج مخلية من الجلد والعظم.
  • كوب ونصف لبن رايب.
  • بقسمات او فتات بسكوت.
  • ملح وفلفل.


  • الطريقة:
    • تقطع صدور الدجاج الى قطع صغيرة { تقريبا كل صدر 6 قطع }.
    • تنقع القطع فى اللبن الرايب مع الملح والفلفل وتترك فى الثلاجة لمدة 24 ساعة { طول الليل }.
    • بعد نقعها تغطى بالبقسمات بعد تصفيتها من السائل.
    • تحمر فى الزيت او يمكن رصها فى صينية ثم تدخل الفرن فى حرارة متوسطة حتى تستوى وتحمر.
    • يمكن بعد نقعها وتغطيتها بالبقسمات تغليفها وحفظها فى الفريزر لحين الاستخدام.


    • وبالهنا والشفا







  رد مع اقتباس