عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /03-08-2015, 12:33 AM   #1

سارة بنت مصر

 

 رقم العضوية : 76174
 تاريخ التسجيل : Oct 2011
 العمر : 33
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : egypt
 المشاركات : 27,189
 النقاط : سارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond reputeسارة بنت مصر has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 95390
 قوة التقييم : 48

سارة بنت مصر غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

أوسمة العضو

مسابقة تنشيط الاقسام حملة اشربي شاى وركزى في اللى جاى وسام عاشقة قسم الاشغال اليدوية مركز اول 250 حملة كل يوم فى قسم ديكور بيتى فى رمضان حمله عالم الطفل 3 وسام المشرف المميز تكريم مين انشط 

Post فيليه السمك بصوص الكايبر والحمضيات




فيليه السمك بصوص الكايبر والحمضيات







المكونات:

نصف كيلو سمك فيليه

نصف كوب عصير برتقال

نصف كوب عصير ليمون

نصف كوب كيبر

ملح و فلفل اسود

ملعقة ونصف صغيرة زعتر

ليمونة كبيرة مقطعة شرائح

½ برتقالة شرائح رفيعة

4 ملعقة كبيرة زيت زيتون

4 ملاعق زبدة طرية

ملعقة كبيرة خل أبيض

بقدونس أخضر للتزيين




الطريقه :

1- قومى بتقطيع شرائح السمك لاجزاء منفردة ثم جففيها جيداً من الماء الزائد قومى

برشها بقليل من الملح والفلفل والزعتر .

2- فى مقلاة غير لاصقة أضيفى ملاعق زيت الزيتون لتسخن ثم قومى بتحمير شرائح

السمك من الجانبين حتى تحصلى على لون ذهبى ل4 دقائق تقريباً.

3- قومى برفع شرائح السمك جانباً ثم فى نفس المقلاة أضيفى عصير البرتقال والليمون

والزبدة وشرائح البرتقال وأتركيها لتغلى ثم أضيفى الكيبر والخل واعيدى تتبيل المزيج

بالملح والفلفل واتركيه حتى يغلى ثم اعيدى شرائح السمك للمقلاة لدقيقتين مع اضافة

شرائح الليمون ثم ترفع من على النار.

4- فى طبق التقديم رصى شرائح السمك اولاً ثم صبى فوقها صوص الحمضيات والكايبر

وقدميها مزينة بقليل من البقدونس.



وبالهنا والشفا .









  رد مع اقتباس