عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /02-08-2016, 02:22 PM   #1

انجي_1

مشرفه عالم حواء سابقا

 

 رقم العضوية : 90741
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : casa - maroc
 المشاركات : 33,812
 الحكمة المفضلة : الضربة التي لا تقتل تقوي
 النقاط : انجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1028136
 قوة التقييم : 515

انجي_1 غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

MY MmS

أوسمة العضو

وسام التفاعل والنشاط للاعضاء اكتوبر 2016 مميزة قسم النكت تكريم  الشهر تكريم  الشهر وسام النشاط العام عن الشهور يناير وفبراير ومارس 20 وسام نجم الاوكازيون ..،، وسام التميز والنشاط بقسم الديكور وسام النشاط العام لشهر ديسمبر 2015 وسام النشاط العام لشهر أكتوبر 2015 وسام التوقع الصحيح لـ تصفيات شخصية العام2015 

Thumbs up طاجن الفريك بالكبد والقوانص




لو عايزين نعمل غدا مختلف عن كل يوم.. ممكن نعمل "طاجن فريك".

الفريك بيتعمل بالفراخ او باللحمة او بالحمام او بالسمان او حتى بالجمبري.. زيه زي الرز بالضبط. لكن النهاردة هانعمل طاجن الفريك بالكبد والقوانص. وطريقته في خطوتين أهيه..

نص كيلو فريك منقوع ومغسول..نص كيلو كبد وقوانص.. معلقتين سمنة بصلة..4طماطم مبشورة.. كبايتين شوربة.. قرن فلفل حامي لو عايزين.. ملح وفلفل..بهارات (قرفة-جوزة الطيب-جنزبيل-روزماري) الي تحبوه.

هانشوح البصل في السمنة لحد مايصفر شوية.. نحط القوانص الأول مع البصل لأنها بتاخد وقت اكتر من الكبد ونسيبها شوية وبعدين نحط الكبدة وملح وفلفل ونقلب.. بعدين نحط الطماطم والبهارات ونسيبهم لحد ماتقريبا استوت.. ودلوقت نقلب معاهم الفريك وقبل ماينشف نحط الخليط كله في طاجن وعليه الشوربه وممكن نحط شرايح طماطم عالوش وندخله الفرن لحد مالفريك يستوي. وممكن في الآخر بعد مانقفل الفرن نحط ورقة فويل عالوش فيها معلقة سمنة صغيرة عليها فحمة مولعة ونسيبها لحد ماتطفي.

انتو بتحبو تعملو الفريك بإيه؟!
.
.
.
.







  رد مع اقتباس