الموضوع
:
المكرونة بالسبانخ
عرض مشاركة واحدة
منذ /
08-29-2016, 12:10 AM
#
1
انجي_1
مشرفه عالم حواء سابقا
رقم العضوية :
90741
تاريخ التسجيل :
Oct 2012
الجنس : ~
أنثى
المكان :
casa - maroc
المشاركات :
33,812
الحكمة المفضلة :
الضربة التي لا تقتل تقوي
النقاط :
درجة التقييم :
1028136
قوة التقييم :
515
MY MmS
أوسمة العضو
المكرونة بالسبانخ
المقادير :
1 كيس مكرونة هلالية الملكة (400 جم)
1 كوب كبير 200 جرام عصير طماطم تقيل
1 بصلة صغيرة مبشورة
2 معلقة متوسطة سمنة
4 فصوص ثوم
½ كيلو سبانخ
الطريقة:
- نشوح البصل و الثوم في السمنة و نكون غاسلين السبانخ غسيل جيد و مقطعينه رفيع جداَ
- ننزل السبانخ على البصل والثوم ونقلبهم لحد لما تخس خالص
- نزود كوباية عصير الطماطم ونقلبهم مع بعض
- نضيف المكرونة ونقلبهم على النار لمدة 10 دقايق و تقدم في الطبق
.
.
.
انجي_1
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى انجي_1
البحث عن كل مشاركات انجي_1