عرض مشاركة واحدة
قديم منذ /08-29-2016, 12:35 AM   #1

انجي_1

مشرفه عالم حواء سابقا

 

 رقم العضوية : 90741
 تاريخ التسجيل : Oct 2012
 الجنس : ~ أنثى
 المكان : casa - maroc
 المشاركات : 33,812
 الحكمة المفضلة : الضربة التي لا تقتل تقوي
 النقاط : انجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond reputeانجي_1 has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 1028136
 قوة التقييم : 515

انجي_1 غير متواجد حالياً

 

 

 

 

 

MY MmS

أوسمة العضو

وسام التفاعل والنشاط للاعضاء اكتوبر 2016 مميزة قسم النكت تكريم  الشهر تكريم  الشهر وسام النشاط العام عن الشهور يناير وفبراير ومارس 20 وسام نجم الاوكازيون ..،، وسام التميز والنشاط بقسم الديكور وسام النشاط العام لشهر ديسمبر 2015 وسام النشاط العام لشهر أكتوبر 2015 وسام التوقع الصحيح لـ تصفيات شخصية العام2015 

Thumbs up وصفة الفرنش توست بالمانجه و الكيري




المقادير:

- ٢.٥ ملعقة كبيرة زبدة
- ٢ ثمرة مانجه متقشرة ومتقطعة
- ١/٤ كوب سكر
- جبنة كيري كريمي سبريد (٦-٨ معالق)
- ٦ قطعة عيش فرنسي
-٣ بيضات كبيرة
- ١/٢ ملعقة صغيرة قرفة مطحونة
- ١/٢ ملعقة صغيرة فانيليا
- سكر للتزيين
- عصير مركز

طريقة التحضير:

سيحي ٢ معالق زبدة فى طاسة كبيرة
حطي المانجه فى الطاسة شوية بشوية وسيبيها فى النار لمدة ١٠ وطلعيها بعد كدة
حطي عليهم ١/٤ كوباية سكر وقلبيه لحد ما السكر يدوب، سيبيها على جنب
اخلطي باقي السكر مع جبنة كيري فى طبق غويط
حطي ملعقتين زبدة فى حلة صغيرة
قسمي خليط الجبنة بالتساوي على شرايح العيش وافرديها عليه لحد ما تغطي كل سطح شريحة العيش
رصي شرايح العيش جنب بعض فى طبق، حطي خليط المانجه والعصير المركز على وش كل شريحة
اضربي البيض مع الفنيليا والقرفة المطحونة، حطي الخليط على شرايح العيش وحطيها فى التلاجة لتاني يوم
طلعيها من التلاجة وسيبيها تبقى على درجة حرارة الغرفة وحطيها فى الفرن لمدة ٤٥ دقيقة
بعد ما تطلعيها من الفرن سيبيها تبرد ورشي عليها شوية سكر وقدميها
.
.
.







  رد مع اقتباس