منذ /08-19-2009, 11:39 AM
|
#1 |
رقم العضوية : 5808 | تاريخ التسجيل : Aug 2008 | العمر : 37 | المكان : المنــصورة | المشاركات : 1,229 | النقاط : | درجة التقييم : 56 | قوة التقييم : 0 |
أوسمة العضو | | | السبيط المحشي السبيط المحشي
اليوم جايبالكم طريقة عمل السبيط المحشى او (السيبيا المحشيه) وهى تشبه طريقة السمان او الحمام المحشى بالبصل او المارته وسهله جدا ومش بتاخد وقت المقادير
4 بصلات متوسطة
كيلو سبيط منظف ويفضل النوع الكبير
ملح وفلفل وكمون الطريقه 1- نضع حله على النار وبها القليل من الزيت 2- نقشر البصل ونخرطه ثم نضعه فى الحله على النار 3- نضيف الملح والفلفل والكمون ونقلب حتى تخدل البصله 4- نحضر السبيط ونضمه ونخيط جزء منه ثم نحشيه بالبصل ونكمل التخييط مثل السمان أو الحمام 5- نضع حله على النار بها ماء لسلق السبيط المحشى 6- بعد التسوية نقوم بتحميرها فى الزيت وتقدم عن طريق تقطيعها حلقات على الأرز ملحوظه: يمكن أستخدام الماء الذى سلقنا فيه السبيط كشوربه او يمكن الأستغناء عنها
أتمنى الطريقه تعجبكم لأنها سهلة ومجربه وبتكون رائعه
|
| |