..{ فع‘ــآآليـآآت المنتــدى }..



آخر 12 مواضيع
الشفاء فى السجود
الكاتـب : شاعر الانسانية - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 3 -
صدفة البحر
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 4 -
ياليت قومى يعلمون ..مسابقة أفضل موضوع
الكاتـب : العاشق الذى لم يتب - آخر مشاركة : طبيب الهوى - مشاركات : 4 -
زكاة المال ام الضرائب تابع مسابقة أفضل موضوع
الكاتـب : طبيب الهوى - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 4 -
دعوة لنقاش تابع مسابقة اجمل موضوع
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 10 -
مسابقة اجمل موضوع
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 9 -
سئمت الصمت
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 6 -
الفرق بين الكسل والايمان
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 15 -
رأيك خير دليل
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 6 -
شاعر الأنسانيه مبارك الأشراف
الكاتـب : ساحر الأحزان - آخر مشاركة : شاعر الانسانية - مشاركات : 16 -
أيران وحرب الجرذان
الكاتـب : ساحر الأحزان - مشاركات : 12 -
واجب عزاء لأختنا لميـس في وفاه والدتها
الكاتـب : ساحر الأحزان - آخر مشاركة : جبل عالي - مشاركات : 17 -

الإهداءات


صينية بطاطس بالتوست في الفرن

قسم طبخ المأكولات والعجائن


إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم منذ /05-23-2010, 07:17 PM   #1

عضو ذهبي

 

 رقم العضوية : 36707
 تاريخ التسجيل : Dec 2009
 المكان : ©§¤°^°¤§©¤ جوار القمر ¤©§¤°^°¤§©
 المشاركات : 1,712
 النقاط : sosooo will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

sosooo غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
صينية بطاطس بالتوست في الفرن

المقادير .



نصف كيلو لحمة مفرومه


نصف كوب خضار مشكله


حبه كوسا


فليفله خضراء


بصله متوسطه مفرومه


فص ثوم


4 حبات بطاطس مسلوقين



الطريقة ..

في البدايه تسلقين البطاطس وبعد ما ينسلق تهرسينه



بعدها تضيفين عليه ملح وفلفل اسود والقليل من النعناع الناشف والكزبره الناشفه (( او اذا توفرت عندك الاعشاب الايطاليه ))


وملعقتين ربده ونصف كوب حليب سائل



وهنا بعط ما خلطتهم


اللحين نجي للحشوة ..


نحط اللحمة على النار مع الزبده


بعدها نضيف عليه البصل والثوم ونحركهم جيدا




ثم يضاف عليه الخضار




بعدها نضيف عليه البهارات وانتوا ضيفوا لبهارات اللي تحبوها ومع ملعقه ونصف صلصه طماطم وملح


نتركهم على نار هادئه وبعدها تكون حشوتنا جهزت


ندهن صنية الفرن بقليل من الزبدة ونرشها بالدقيق



في الصينيه الممسوحه بالزبده ومرشوشه بشويه طحين نضع البطاطس المهروسه بالاسفل



ونضع عليه الحشوة
ونغطيهم بالتوست




واللحين نجي للتغطيه وهي عباره عن ..


كوب حليب سائل + بيضة + علبه قشطه + ملعقتين جبن + القليل من الملح والفلفل الاسود ونصبهم فوق التوست
ونرش عليهم جبن مبشور
ندخلها الفرن على حراره 350 حتى تتحمر



وقدميها وهي ساخنه وهي في قمه الروعه اتمنى تجربوها



وبالهناااء والعافية

واتمنى تعجبكم...

تحيتي لكم:752:







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-24-2010, 12:20 AM   #2

عضو سوبر
 

 رقم العضوية : 38209
 تاريخ التسجيل : Dec 2009
 المكان : الاسماعيلية
 المشاركات : 3,506
 النقاط : هاجر الاسمعلاوية will become famous soon enough
 درجة التقييم : 56
 قوة التقييم : 1

هاجر الاسمعلاوية غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

شكرا على المجهود







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-24-2010, 12:21 PM   #3

موقوف
 

 رقم العضوية : 40584
 تاريخ التسجيل : Jan 2010
 المكان : مصري بالسعودية
 المشاركات : 2,953
 النقاط : ميدو العثل will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

ميدو العثل غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر MSN إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Yahoo إلى ميدو العثل إرسال رسالة عبر Skype إلى ميدو العثل
أوسمة العضو
افتراضي

سوسو العثل

شكلها حلو جدا ويفتح الشهيه
وانا هاجربها على المقادير اللي قلتي عليها
بس لو مش طلعت حلوه
هاجي واحطها امام بيتك تدبسي فيها لوحدك
هههههههههههههه

تحياتي ياعثل







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-24-2010, 04:00 PM   #4

عضو ذهبي

 

 رقم العضوية : 36707
 تاريخ التسجيل : Dec 2009
 المكان : ©§¤°^°¤§©¤ جوار القمر ¤©§¤°^°¤§©
 المشاركات : 1,712
 النقاط : sosooo will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

sosooo غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

اقتباس
مشاهدة المشاركة المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هاجر الاسمعلاوية
شكرا على المجهود

ميرسى ع ردك
يا قمر







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-24-2010, 04:03 PM   #5

عضو ذهبي

 

 رقم العضوية : 36707
 تاريخ التسجيل : Dec 2009
 المكان : ©§¤°^°¤§©¤ جوار القمر ¤©§¤°^°¤§©
 المشاركات : 1,712
 النقاط : sosooo will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

sosooo غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

اقتباس
مشاهدة المشاركة المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ميدو العثل
سوسو العثل

شكلها حلو جدا ويفتح الشهيه
وانا هاجربها على المقادير اللي قلتي عليها
بس لو مش طلعت حلوه
هاجي واحطها امام بيتك تدبسي فيها لوحدك
هههههههههههههه

تحياتي ياعثل

ميرسى يا ميدو ع ردك
ماااشى ولا يهمك
تحياتى لك







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-26-2010, 07:54 AM   #6

مـرا©قسم حواء©قبـة سابقا

 

 رقم العضوية : 9835
 تاريخ التسجيل : Dec 2008
 العمر : 50
 المكان : cairo
 المشاركات : 7,244
 النقاط : نوركمال will become famous soon enough
 درجة التقييم : 56
 قوة التقييم : 1

نوركمال غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

رووووووووووووووعة يا قمر
تسلم الايااااااااااااااااادى







  رد مع اقتباس
قديم منذ /05-26-2010, 09:35 AM   #7

عضو ذهبي

 

 رقم العضوية : 36707
 تاريخ التسجيل : Dec 2009
 المكان : ©§¤°^°¤§©¤ جوار القمر ¤©§¤°^°¤§©
 المشاركات : 1,712
 النقاط : sosooo will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

sosooo غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

اقتباس
مشاهدة المشاركة المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نوركمال
رووووووووووووووعة يا قمر
تسلم الايااااااااااااااااادى

ميرسى كتير يا نور
على ردك الجميل







  رد مع اقتباس
إضافة رد

« اكسسوارات o.O (مطبخ بنات مصر) O.o | اشهي اطباق اللحوم مع عروس البحر »

الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 

Posting Rules
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
جربى عمل صينية طاجن بطاطس بالفراخ فى الفرن مصطفي ووجدي قسم طبخ المأكولات والعجائن 0 04-21-2012 10:30 AM
صينية بطاطس باللحم المفروم احلام سلمي قسم طبخ المأكولات والعجائن 10 02-17-2012 05:57 PM
بطاطس مشوية فى الفرن الملكة كيلوباترا قسم طبخ المأكولات والعجائن 1 07-20-2011 04:00 PM
صينية بطاطس بطعم تاني زهرة الحياة 29 قسم طبخ المأكولات والعجائن 7 03-25-2010 01:11 AM
صينية بطاطس (بس شكل تاني) ضحكة الدنيا قسم طبخ المأكولات والعجائن 3 10-30-2009 05:51 PM

مجلة الحلوة / مذهلة

الساعة الآن 07:34 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب

a.d - i.s.s.w


elMagic Style.Design By:۩۩ elMagic ۩۩