..{ فع‘ــآآليـآآت المنتــدى }..



آخر 12 مواضيع
الشفاء فى السجود
الكاتـب : شاعر الانسانية - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 3 -
صدفة البحر
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 4 -
ياليت قومى يعلمون ..مسابقة أفضل موضوع
الكاتـب : العاشق الذى لم يتب - آخر مشاركة : طبيب الهوى - مشاركات : 4 -
زكاة المال ام الضرائب تابع مسابقة أفضل موضوع
الكاتـب : طبيب الهوى - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 4 -
دعوة لنقاش تابع مسابقة اجمل موضوع
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 10 -
مسابقة اجمل موضوع
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 9 -
سئمت الصمت
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 6 -
الفرق بين الكسل والايمان
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 15 -
رأيك خير دليل
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 6 -
شاعر الأنسانيه مبارك الأشراف
الكاتـب : ساحر الأحزان - آخر مشاركة : شاعر الانسانية - مشاركات : 16 -
أيران وحرب الجرذان
الكاتـب : ساحر الأحزان - مشاركات : 12 -
واجب عزاء لأختنا لميـس في وفاه والدتها
الكاتـب : ساحر الأحزان - آخر مشاركة : جبل عالي - مشاركات : 17 -

الإهداءات


طاجين الزيتون,,,,,اكله جزائريه

قسم طبخ المأكولات والعجائن


إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم منذ /12-19-2010, 03:28 PM   #1

عضو جديد

 

 رقم العضوية : 62979
 تاريخ التسجيل : Dec 2010
 المكان : الجزاااااااااااااائر
 المشاركات : 160
 النقاط : imene s will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

imene s غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي طاجين الزيتون,,,,,اكله جزائريه

بسم الله الرحمن الرحيم,,,,,,,
ده اول موضوع اخترت اني اشارك بيه,,,,وياريت ينال اعجابكم ,,,,صحيح من الصعب على الواحد يجرب ياكل اكله عمره ما جربها وكمان مش اكله من بلده,,,,,بس نجرب ولو مره مش هتحصل حاجه ,,,,هبتدي بالمكونات :Ts_011:
قطع دجاج او قطع لحم غنم
حبه بصل
فصين ثوم متوسطي الحجم
حبتين جزر
طماطم معلبات
زيت
ملح
قرفه
فلفل احمر
والاهم الاهم الزيتون يا لهووووي كنت هنسي الزيتون
بس في ملاحظه مش بتكلم عن الزتون الي غير ناضج واللي مش ممكن ناكله :no::no:انا بتكلم عن الزيتون اللي بنشتريه من غير نواه وجاهز,,,,,
طريقه التحضير:cv45:
طبعا نحضر جوه حله ,,,,,نحط حوالي 7 ملاعق زيت,,,,نقطع البصل بشكل مكعبات او نقطعه بشكل صغير ,:hayth2:,,نقطع الثوم صغير كمان,,,مضيف من فوقيه قطع الدجاج او اللحمه على حسب المتوفر,,,نرش من فوق كله بالملح على كل النواحي ,,,ونص ملعقه صغيره قرفه وملعقه كامله فلفل احمر,,,ونسيببهم كلهم فوق النار يتشوحو,,,,فنفس الوقت نكون بنقطع الجزر دوائر,,,,,مش نسيب الحله تتحرق طبعا,,,,ونضيف كاسين ميه وونحط معاهم الجزر ,,,وكل مره نخلي بالنا وكل مره نضيف ميه ,,,,طبعا هتقولولي الزيتون فينه ,,:Sh_076:اهو جاي فالطريق ,,,ولسه مقلتش الكميه اللي نستعملها,,,يعني هي حوالي كاسين او تلاته وكمان الزيتون مالح ,,,,,,بس احنا مش هنستعمله كده مباشره,,,قبل كل شي فالوقت اللي الاكله بتكون بتستوي احنا بنسلق الزيتون وبكده كميه كبيره من الملح هتطلع منه ,,,,
نتفقد اللحمه اذا استوت ولا لا ,,,,بمجرد ما تنضح نحط معاها الزيتون ,,,,نجيب حوالي ملعقتين من صلصه الطماطم ونخلطها مع ملعقه من الطحين,,,,ونخلط كويس طبعا عشان ما يكلكعش ونضيف الخليط للاكله ,,,,,ونلاحظ طبعا بعدها انه مرق الطاجين بقي تقيل ,,,مش سائل زي ما كان ,,,,اتمني بس ما تسبوش الاكل يتحرق,,,,
,,,,,,,,,,,,يا لهوي يا جماعه مش عارفه اضيف الصوره ,,,,,احم احم انا اسفه بس ياريت تشوفو اللينك ده ,,,,,,http://www.bntmofeid.com/up//uploads...3b7cc67adb.jpg
,,,,,لو محدش عجبه طريقه تقديم التوبيك ,,,,لييه حق بس كمان دي اول مره اجرب اكتب حاجه فالطبخ ,,,بطبخ اه بس مش بعرف اقدم فبرنامج طبخ للاسف,,,,,تحياتي الي كل من مر ,,,







  رد مع اقتباس
قديم منذ /12-19-2010, 04:33 PM   #2

عضو سوبر
 

 رقم العضوية : 54147
 تاريخ التسجيل : Sep 2010
 المكان : الـســعودية
 المشاركات : 4,804
 النقاط : نـــواف is just really niceنـــواف is just really niceنـــواف is just really niceنـــواف is just really nice
 درجة التقييم : 384
 قوة التقييم : 1

نـــواف غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر MSN إلى نـــواف إرسال رسالة عبر Yahoo إلى نـــواف
أوسمة العضو
افتراضي

يمي يمي يمي يم
طبق قمه في الروعه

الله لا يحرمنا من بحور عطائك
ننتظر منك المزيد بكل شوق







  رد مع اقتباس
قديم منذ /12-19-2010, 10:35 PM   #3

عضو جديد

 

 رقم العضوية : 62979
 تاريخ التسجيل : Dec 2010
 المكان : الجزاااااااااااااائر
 المشاركات : 160
 النقاط : imene s will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

imene s غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

اقتباسالمشاركة الأصلية كتبت بواسطة نـــوافيمي يمي يمي يم
طبق قمه في الروعه
الله لا يحرمنا من بحور عطائك

ننتظر منك المزيد بكل شوقالسلام عليكم ,,,,,مش عارفه اقول ايه ,,,,ده كان اول رد وانا اعتز بيه وشجعني اوي ,,,انا هكتب موضوع تاني هنا بكره وكمان موضوع فقسم الحلوي ويارب تعجب الكل لسه مجرباها النهارده وعجبتني ولازم الكل يجربها ويقولي رايه ويدعيلي ,,,,,,مشكور اوي على مرورك يا اخي ,,,مستنيه كمان اراء تانيه ,,وفرعايه الله وحفظه








  رد مع اقتباس
قديم منذ /12-20-2010, 12:04 AM   #4

عضو جديد

 

 رقم العضوية : 62979
 تاريخ التسجيل : Dec 2010
 المكان : الجزاااااااااااااائر
 المشاركات : 160
 النقاط : imene s will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

imene s غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

مستنيه اراءكم ان شاء الله حتي لو مكنش تريح ,,,,,المهم الواحد يعرف يعني موقفه فالمستقبل يطبخ ولا لا,,,,,ههههههه على كل حال هطبخ واللي مش عاجبه هو حر ,,,,,:cv24:







  رد مع اقتباس
قديم منذ /12-27-2010, 11:39 PM   #5

عضو مشارك

 

 رقم العضوية : 59722
 تاريخ التسجيل : Nov 2010
 العمر : 40
 الجنس : ~ امرأة
 المكان : مصر
 المشاركات : 234
 الحكمة المفضلة : لا تؤجل عمل اليوم الى الغد
 النقاط : عبير الزهور 1983 will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

عبير الزهور 1983 غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

ياعينى ياعينى على الاكلات الجزائرية الرووووعة

بجد أستاذة ورئيسة قسم إيمان , لا أطبخى بقلب جااااااامد أمال مين اللى يطبخ يعنى
بجد شىء رائع وسعيدة إنى بتعرف على أكلات جزائرية جديدة عليا الحقيقة
لانى من هواة معرفة كل ماهوا جديد فى فن الطهى لانى من هواة المطبخ الحقيقة
ومش بحب أقتصر على الاكلات المصرية فقط
ميرسى كتييير ليكى قمرى
خالص تحيااااااااااتى إيمان







  رد مع اقتباس
قديم منذ /12-27-2010, 11:42 PM   #6

عضو جديد

 

 رقم العضوية : 62979
 تاريخ التسجيل : Dec 2010
 المكان : الجزاااااااااااااائر
 المشاركات : 160
 النقاط : imene s will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

imene s غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

,,,,,,بصراحه انا كمان من هواه الطبخ,,,,بعشق الطبخ,,,وكمان بحب اتعلم حاجات جديده وغير اكلاتنا ,,,عندي فكره عن الاكلات المصريه بس للاسف مش كلها,,,,بس هيكون عندي فكره عنها وعن ذوقها وكله بفضلك يا بيرو,,,,اسعدني مرورك نورتيني







  رد مع اقتباس
قديم منذ /12-27-2010, 11:48 PM   #7

مشرفة سابقة

ήόυr

 

 رقم العضوية : 52160
 تاريخ التسجيل : Jul 2010
 العمر : 32
 الجنس : ~ بنوتة
 المكان : Egypt / Cairo
 المشاركات : 10,425
 الحكمة المفضلة : من خرج من حياتى بـ أرادته لا يرجع لها الا بـ أرادتى .
 النقاط : هزوره المصريه has a reputation beyond reputeهزوره المصريه has a reputation beyond reputeهزوره المصريه has a reputation beyond reputeهزوره المصريه has a reputation beyond reputeهزوره المصريه has a reputation beyond reputeهزوره المصريه has a reputation beyond reputeهزوره المصريه has a reputation beyond reputeهزوره المصريه has a reputation beyond reputeهزوره المصريه has a reputation beyond reputeهزوره المصريه has a reputation beyond reputeهزوره المصريه has a reputation beyond repute
 درجة التقييم : 29018
 قوة التقييم : 15

هزوره المصريه غير متواجد حالياً

أوسمة العضو

وسام اجمل منظر طبيعي 423 416 

افتراضي

جميل طبقك واكله لذيذه
ان شــاء اللــه نجربهــا







  رد مع اقتباس
قديم منذ /12-27-2010, 11:54 PM   #8

عضو جديد

 

 رقم العضوية : 62979
 تاريخ التسجيل : Dec 2010
 المكان : الجزاااااااااااااائر
 المشاركات : 160
 النقاط : imene s will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

imene s غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

اقتباسالمشاركة الأصلية كتبت بواسطة هزوره المصريهجميل طبقك واكله لذيذه
ان شــاء اللــه نجربهــا
ان شاء الله يا قمر,,,وتبقي تقوليلي رايك بعد ما تكوني جربتيها,,,,منوره الدنيا كلها يا هزوره مصر







  رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدلالية (Tags)
الزيتون, اكله, جزائريه, طاجين

« شاورما الدجاج مع عيش مخصوص | موسوعة لتزيين قسم الطبخ »

الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 

Posting Rules
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
أكلة جزائرية......طاجين الزيتون *أنوار* قسم طبخ المأكولات والعجائن 4 02-18-2012 06:45 PM
المعقوووووده ,,,,,جزائريه imene s قسم طبخ المأكولات والعجائن 8 01-13-2011 05:43 PM
طاجين الزيتون نيسا الجزائرية قسم طبخ المأكولات والعجائن 0 12-05-2009 10:15 AM
طاجين الدجاج مع الزيتون الاخضر لؤي مصراتي قسم طبخ المأكولات والعجائن 4 07-08-2009 11:56 PM

مجلة الحلوة / مذهلة

الساعة الآن 09:39 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب

a.d - i.s.s.w


elMagic Style.Design By:۩۩ elMagic ۩۩