..{ فع‘ــآآليـآآت المنتــدى }..



آخر 12 مواضيع
خَطَر
الكاتـب : قرين القلب - آخر مشاركة : نغم الشام بعد المغيب.. - مشاركات : 1 -
ظـاهره الـبلوجر ستايل(تابع مسابقه أفضل موضوع
الكاتـب : ساحر الأحزان - آخر مشاركة : شاعر الانسانية - مشاركات : 1 -
ذكريات العمر
الكاتـب : شاعر الحب الحزين - آخر مشاركة : Å Ṁ i ŗ â ® Ṁ ä r Ø - مشاركات : 2 -
وهم نفسه
الكاتـب : شاعر الحب الحزين - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 7 -
السلام عليكم أخواني وأخواتي جديدة في المنتدى
الكاتـب : حيروني جدا - آخر مشاركة : العاشق الذى لم يتب - مشاركات : 12 -
أشتاق وأشتاق
الكاتـب : العاشق الذى لم يتب - آخر مشاركة : نغم الشام بعد المغيب.. - مشاركات : 13 -
وحيده.. في الدنيا غريبه..
الكاتـب : ~♥ Queen sozan♥~ - آخر مشاركة : إيلاانا - مشاركات : 6 -
القيد
الكاتـب : د/ عبد الله - آخر مشاركة : نغم الشام بعد المغيب.. - مشاركات : 10 -
اللي تشوفه
الكاتـب : شاعر الحب الحزين - مشاركات : 12 -
أخت جديدة إنضمت إليكم
الكاتـب : صانعة النهضة - آخر مشاركة : مــريــم - مشاركات : 11 -
حب الياسمينه
الكاتـب : نزارالفاضل - مشاركات : 5 -
وفي الليلة الظلماء يُفتقد البدر
الكاتـب : شيزوفرينيا - مشاركات : 12 -

الإهداءات


البلح بالبسكوت والمكسرات

قسم الحلويات


إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم منذ /01-04-2009, 10:06 AM   #1

مشرفة منتدى المواضيع العامه السابقة
 

 رقم العضوية : 7445
 تاريخ التسجيل : Oct 2008
 العمر : 38
 المكان : مصر ام الدنيا
 المشاركات : 2,893
 النقاط : رونى 2008 will become famous soon enough
 درجة التقييم : 57
 قوة التقييم : 1

رونى 2008 غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
البلح بالبسكوت والمكسرات



المقادير:
50 جم بلح (أمهات، رملى) أو تمر
1 عبوة بسكوت مارى
2/1 كوب سكر بودرة
2 ملعقة كبيرة لوز مسلوق ومقشر
2 ملعقة كبيرة فستق
2 ملعقة كبيرة بندق أو أى نوع مكسرات أخر

الطريقة:
- تنزع النوى من البلح ويقشر ويقطع قطع متوسطة. يوضع فى طاسة لا تلصق على نار هادئة لمدة 10-5. يضاف قليل من الماء أذا لزم.
- يترك ليبرد. فى حالة التمر تهمل هذه الخطوة. يهرس البلح او التمر بالشوكة.
- أثناء طهى البلح، توضع المكسرات فى الفرن او التوستر لتحمص ثم تفرم الى قطع كبيرة. تكسر قطع البسكويت باليدين أو تدق (قليلا) بأستخدام الهون.
- يخلط البلح مع المكسرات والبسكويت حتى يكون عجينة متجانسة. تبرم باليدين لتكون شكل ماسورة.
- ينثر السكر البودرة على سطح وتبرع عجينة البلح علية. تترك فى الثلاجة لمدة نصف ساعة. تقطع شرائح قبل التقديم مباشرة.







  رد مع اقتباس
قديم منذ /01-04-2009, 10:20 AM   #2

مـرا©قسم حواء©قبـة سابقا

 

 رقم العضوية : 9835
 تاريخ التسجيل : Dec 2008
 العمر : 50
 المكان : cairo
 المشاركات : 7,244
 النقاط : نوركمال will become famous soon enough
 درجة التقييم : 56
 قوة التقييم : 1

نوركمال غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

ايه الروعة دى
بجد الواحدة جاعت
تسلم ايديكى بجد
تقبلى تحياتى







  رد مع اقتباس
قديم منذ /01-04-2009, 12:25 PM   #3

مشرفة منتدى المواضيع العامه السابقة
 

 رقم العضوية : 7445
 تاريخ التسجيل : Oct 2008
 العمر : 38
 المكان : مصر ام الدنيا
 المشاركات : 2,893
 النقاط : رونى 2008 will become famous soon enough
 درجة التقييم : 57
 قوة التقييم : 1

رونى 2008 غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

اقتباس
مشاهدة المشاركة المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نوركمال
ايه الروعة دى
بجد الواحدة جاعت
تسلم ايديكى بجد
تقبلى تحياتى



ههههههههههه
ألف هنا يا جميل
انتى قولى بس على الى انتى عايزاه
تسلمى ياجميل على مرورك العطر








  رد مع اقتباس
قديم منذ /01-08-2009, 07:58 AM   #4

|§| المراقبه العامه سابقا |§|

 

 رقم العضوية : 24
 تاريخ التسجيل : Feb 2008
 المكان : مصر
 المشاركات : 8,345
 النقاط : اميره القمر will become famous soon enough
 درجة التقييم : 66
 قوة التقييم : 1

اميره القمر غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

انا بعملها على طول يا رونى
وطمعها رررررررررروعه
بصراحه
بس سعراتها الحراريه كمان عاليه جدا
يعنى ال عاوز يتخن يعملها
وبالهنا والشفا
شكرا ليكى يا رونى
تقبلى مرورى
دمتى بود







  رد مع اقتباس
قديم منذ /01-08-2009, 08:59 AM   #5

مشرفة منتدى المواضيع العامه السابقة
 

 رقم العضوية : 7445
 تاريخ التسجيل : Oct 2008
 العمر : 38
 المكان : مصر ام الدنيا
 المشاركات : 2,893
 النقاط : رونى 2008 will become famous soon enough
 درجة التقييم : 57
 قوة التقييم : 1

رونى 2008 غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

اقتباس
مشاهدة المشاركة المشاركة الأصلية كتبت بواسطة اميره القمر
انا بعملها على طول يا رونى

وطمعها رررررررررروعه
بصراحه
بس سعراتها الحراريه كمان عاليه جدا
يعنى ال عاوز يتخن يعملها
وبالهنا والشفا
شكرا ليكى يا رونى
تقبلى مرورى
دمتى بود


أكيييييييييد روعة طالما انتى الى عملاهها ياجميل

تسلمى على المرور العطر









  رد مع اقتباس
قديم منذ /01-08-2009, 11:00 AM   #6

مشرفة منتدى المواضيع العامه السابقة
 

 رقم العضوية : 7356
 تاريخ التسجيل : Oct 2008
 العمر : 40
 المكان : مصر ام الدنيا
 المشاركات : 2,754
 النقاط : هدى الله will become famous soon enough
 درجة التقييم : 51
 قوة التقييم : 1

هدى الله غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

بجد فعلا عندك حق يا نور

الواحد جااااااااااااااااااااع

وانا كمان يا سمر عملتها قبل كده

بس ده انا عاوزة اخس مش اتخن وعلى الرغم من كده باكلها برده

ههههههههههههههههههههههههههههههه

تسلمى يا رونى على الطرق اللى بتجوعنا دى







  رد مع اقتباس
قديم منذ /01-10-2009, 12:42 PM   #7

مشرفة منتدى المواضيع العامه السابقة
 

 رقم العضوية : 7445
 تاريخ التسجيل : Oct 2008
 العمر : 38
 المكان : مصر ام الدنيا
 المشاركات : 2,893
 النقاط : رونى 2008 will become famous soon enough
 درجة التقييم : 57
 قوة التقييم : 1

رونى 2008 غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

اقتباس
مشاهدة المشاركة المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هدى الله
بجد فعلا عندك حق يا نور

الواحد جااااااااااااااااااااع

وانا كمان يا سمر عملتها قبل كده

بس ده انا عاوزة اخس مش اتخن وعلى الرغم من كده باكلها برده

ههههههههههههههههههههههههههههههه

تسلمى يا رونى على الطرق اللى بتجوعنا دى


ههههههههههههههههههه

تخسى يادودو معتقدش انك تخينة ابداااااااااااااا

تسلمى ياجميل على مرورك العطر









  رد مع اقتباس
قديم منذ /01-10-2009, 10:12 PM   #8

|§| أداره الاقسام السابقة  |§|

 

 رقم العضوية : 3822
 تاريخ التسجيل : May 2008
 المكان : فى قلـــب نجمـــ في السما ــــمة
 المشاركات : 9,063
 النقاط : همس الروح has a spectacular aura aboutهمس الروح has a spectacular aura about
 درجة التقييم : 174
 قوة التقييم : 1

همس الروح غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

الأخت الفاضلة

روني 2008

اكيد طعمة طالما من ايدك ياقمر

وصفة هايلة فعلااااااا

وشكلها لذيذ اوووووي

تسلم الايادي

شكرا لكي

مع خالص ودي وتقديري







  رد مع اقتباس
قديم منذ /01-11-2009, 12:20 PM   #9

مشرفة منتدى المواضيع العامه السابقة
 

 رقم العضوية : 7445
 تاريخ التسجيل : Oct 2008
 العمر : 38
 المكان : مصر ام الدنيا
 المشاركات : 2,893
 النقاط : رونى 2008 will become famous soon enough
 درجة التقييم : 57
 قوة التقييم : 1

رونى 2008 غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

اقتباس
مشاهدة المشاركة المشاركة الأصلية كتبت بواسطة همس الروح
الأخت الفاضلة


روني 2008

اكيد طعمة طالما من ايدك ياقمر

وصفة هايلة فعلااااااا

وشكلها لذيذ اوووووي

تسلم الايادي

شكرا لكي


مع خالص ودي وتقديري


همس الروح

سعدت كثيرا انها عجبتك

شكرا على ردك الجميل

دمتى بكل خير








  رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدلالية (Tags)
الثلج, بالبسكوت, والمكسرات

« مهلبية البرتقال | ملف عن الحلوى المغربى »

الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 

Posting Rules
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
مانجو بالزبادي والمكسرات سارة بنت مصر قسم المشروبات 19 04-25-2013 06:09 PM
مافن شكولاتة بالبسكوت yara5 قسم الحلويات 2 07-24-2011 03:53 PM
كعكة البوظة بالبسكوت المدور neila21 قسم طبخ المأكولات والعجائن 4 05-15-2011 04:47 PM
كعكة البوظة بالبسكوت المدور neila21 قسم الحلويات 6 05-15-2011 03:07 PM
صور رجل الثلج , رجل الثلج , صور عالية الجودة , صور رجل ثلج للتصميم ellaithy صور - كاريكاتير - مناظر - خلفيات 1 12-17-2009 08:35 PM

مذهلة / شركة عزل أسطح بالاحساء

الساعة الآن 02:31 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب

a.d - i.s.s.w


elMagic Style.Design By:۩۩ elMagic ۩۩