..{ فع‘ــآآليـآآت المنتــدى }..



آخر 12 مواضيع
الشفاء فى السجود
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 2 -
صدفة البحر
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 4 -
ياليت قومى يعلمون ..مسابقة أفضل موضوع
الكاتـب : العاشق الذى لم يتب - آخر مشاركة : طبيب الهوى - مشاركات : 4 -
زكاة المال ام الضرائب تابع مسابقة أفضل موضوع
الكاتـب : طبيب الهوى - آخر مشاركة : ساحر الأحزان - مشاركات : 4 -
دعوة لنقاش تابع مسابقة اجمل موضوع
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 10 -
مسابقة اجمل موضوع
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 9 -
سئمت الصمت
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 6 -
الفرق بين الكسل والايمان
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 15 -
رأيك خير دليل
الكاتـب : شاعر الانسانية - مشاركات : 6 -
شاعر الأنسانيه مبارك الأشراف
الكاتـب : ساحر الأحزان - آخر مشاركة : شاعر الانسانية - مشاركات : 16 -
أيران وحرب الجرذان
الكاتـب : ساحر الأحزان - مشاركات : 12 -
واجب عزاء لأختنا لميـس في وفاه والدتها
الكاتـب : ساحر الأحزان - آخر مشاركة : طبيب الهوى - مشاركات : 16 -

الإهداءات


اسكالوب محشي و لا اسهل من كده !!

قسم طبخ المأكولات والعجائن


إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم منذ /11-25-2009, 11:37 AM   #1

 

 رقم العضوية : 35928
 تاريخ التسجيل : Nov 2009
 العمر : 42
 المكان : france
 المشاركات : 18
 النقاط : ام آية will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

ام آية غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
اسكالوب محشي و لا اسهل من كده !!

سلآآآآآم عليكم
ابتدي بقى باول وصفة ليا هنا و انشاء الله مش حتكون الاخيرة
وصفة سهلة و عايزاكم كلكم تجربوها و تقولولي رأيكم
المكونات لاربع اشخاص:
4 اسكالوب
موتزاريلا مقطعة الي مكعبات صغيرة
بقدونس مفروم
جبن مبشور
زبده
فلفل اسود
ملح


نبتدي بترقيق الاسكالوب نقسمها نصين بسكين لو خشنة نحاول بشويش عشان نحصل على اسكالوب اكبر و سليم من الثقوب نحطها فوق اللوحة الخشبية اللي نقطع عليها الخضار ( مش عارفة اسمها) و نغطيها بالبلاستك الغذائي و ندقها بيد النجر او غيرو من ادوات الترقيق اللي نستعملها في ترقيق العجينة مثلا
نخلص كل الاسكالوبات بالشكل ده و بعدين نرش بالملح و الفلفل
نخلط الموزاريلا المقطعة قطع صغيرة مع البقدونس المفروم مع الجبنة المفرومة مع شوية فلفل و ملح
نحط مقدار ملعقه او اكتر شوية في النصف الاول من الاسكالوب و اغطي او الفو بالنصف التاني و اقفل باعواد الاسنان الخشبية و اثبت جيدا حتى متتسربش الحشوة
ارش بشوية فلفل و ملح مرة تانية و ارش الجبنة المفرومة و احط في صينية فرن و اكمل بقية الكمية و لما يبقى الفرن ساخن جدا و الطبق جاهز ليدخل الفرن احط شوية زبده في الصينية جنب كل قطعة اسكالوب الطبق ده مش حياخد اكتر من نصف ساعة او 40 دقيقة و يا ريت يكون الفرن حرارتو عالية عشان تتحمر الاسكالوبات
دي اكله سهلة خالص و مفيهاش قلي و لا زيوت و يا ريت نقلل كمية الزيوت في كل وصفاتنا للحفاظ على صحتنا
و الف هنة و عافية يا حبايبي







  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-25-2009, 08:58 PM   #2

مشرفة الإسلاميات سابقا

◄ßāßÿ šǑǘĻ ►

 

 رقم العضوية : 5192
 تاريخ التسجيل : Jul 2008
 المشاركات : 3,262
 النقاط : razan will become famous soon enoughrazan will become famous soon enough
 درجة التقييم : 118
 قوة التقييم : 1

razan غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

سلم ايديكى ام اية


وصفة باين عليها لذيذة







  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-25-2009, 08:59 PM   #3

 

 رقم العضوية : 35928
 تاريخ التسجيل : Nov 2009
 العمر : 42
 المكان : france
 المشاركات : 18
 النقاط : ام آية will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

ام آية غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

شكرا لمرورك على موضوعي وهذا شرف لي ووسام على صدري







  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-25-2009, 09:07 PM   #4

عضو جديد

 

 رقم العضوية : 25308
 تاريخ التسجيل : Jul 2009
 المكان : ALEX
 المشاركات : 159
 النقاط : MERO LOVE will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

MERO LOVE غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

ميرسى على الوصفه الجميله
تسلــــــــــمى







  رد مع اقتباس
قديم منذ /11-29-2009, 02:19 PM   #5

عضو ذهبي

 

 رقم العضوية : 35596
 تاريخ التسجيل : Nov 2009
 المكان : ام الدنيا
 المشاركات : 1,566
 النقاط : EMoOoO will become famous soon enough
 درجة التقييم : 50
 قوة التقييم : 0

EMoOoO غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

مشكوووووور والله يعطيك الف عافيه







  رد مع اقتباس
قديم منذ /12-01-2009, 08:58 AM   #6

مـرا©قسم حواء©قبـة سابقا

 

 رقم العضوية : 9835
 تاريخ التسجيل : Dec 2008
 العمر : 50
 المكان : cairo
 المشاركات : 7,244
 النقاط : نوركمال will become famous soon enough
 درجة التقييم : 56
 قوة التقييم : 1

نوركمال غير متواجد حالياً

أوسمة العضو
افتراضي

الف شكر على الوصفة الرووووووووووووووعة
ويا ريت لو فى صور تكون اوضح
مشكوووورة وفى انتظار جديدك







  رد مع اقتباس
إضافة رد

« الكوردون بلو بالصوووور | يم يم طريقة سهلة وبسيطة وسريعة للبطاطس »

الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 

Posting Rules
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
شرائح الدجاج (اسكالوب) yara5 قسم طبخ المأكولات والعجائن 2 12-26-2020 02:50 AM
نغمة ليونيل ميسي | بصوت عصام الشوالى -انا ميسى كبيرهم على صغري mp3 غدير الغدير منتدى الجوالات 2022- نوكيا - ايفون - بلاك بيرى - هواوي _سامسونج _اوبو _شاومي 1 10-21-2010 07:02 PM
نغمة ليونيل ميسي | بصوت عصام الشوالى -انا ميسى كبيرهم على صغري mp3 غدير الغدير منتدى الجوالات 2022- نوكيا - ايفون - بلاك بيرى - هواوي _سامسونج _اوبو _شاومي 1 10-21-2010 06:35 PM
اسكالوب كوردون بلو نوركمال قسم طبخ المأكولات والعجائن 7 04-22-2010 09:06 AM
اسكالوب بصوص الثوم سمسمتى قسم طبخ المأكولات والعجائن 6 03-07-2009 11:34 AM

مجلة الحلوة / مذهلة

الساعة الآن 05:31 PM


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1
منتديات بنات مصر . منتدى كل العرب

a.d - i.s.s.w


elMagic Style.Design By:۩۩ elMagic ۩۩